Tinerete fara batraneste - Tratamentul ridurilor cu fillere in clinicile Medsana

Pe masura ce imbatranim, fata noastra incepe sa resimta efectele gravitatiei, expunerii la soare şi ale anilor in care am efectuat miscari faciale (zambete, mestecat sau strambaturi). Tesuturile subcutanate care asigura aspectul rotund si tineresc al pielii incep sa cedeze adesea lasand riduri in urma rasului, in urma zambetului, riduri in forma de evantai la coada ochilor sau riduri faciale in zonele unde miscarile acestor muschi apar.

Ce sunt fillerele?
Fillerele sunt substante de umplere folosite pentru a corecta ridurile si contururile fetei. In functie de substanta din care sunt compuse, exista mai multe tipuri de fillere. Cele mai sigure si cele mai frecvent utilizate sunt cele care contin acid hialuronic.

Ce este acidul hialuronic?
Acidul hialuronic este o substanta naturala, care se gaseste in pielea tuturor mamiferelor si care are rolul de a mentine hidratarea si volumul pielii. In stare naturala, acidul hialuronic se prezinta sub forma lichida. Printr-o tehnologie care determina formarea unor legaturi incrucisate (cross-linkage) intre molecule, acidul hialuronic este transformat intr-un gel. Acest gel, injectat in piele, produce rezultate mult mai durabile decat acidul hialuronic simplu.

DORESC O PROGRAMARE
CAPTCHA Image
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Medsana