Abonamente copii

MEDSANA CHILDCARE: 190 ron/luna

 

Acces la peste 35 de specialitati medicale in toate clinicile Medsana
  • Pediatrie: 20 consultatii anual
  • Consultatii de specialitate (medic primar si medic specialist): 50% discount
  • Inscriere la medic de familie si acces gratuit la programul de vaccinare

 

Check-up anual care include consult de specialitate si teste de laborator

 

Aviz epidemiologic anual de intrare in colectivitate

 

Teste de laborator
  • 20% discount la analize de laborator inclusiv teste genetice

 

Servicii de imagistica
  • Ecografie pediatrica, radiologie si tomografie: 30% discount

 

Alte investigatii paraclinice si tratamente
  • 20% discount

 

Stomatologie
  • 20% discount la toate serviciile stomatologice

 

Alte beneficii
  • Servicii de clinica: administrare injectii, pansamente, aerosoli, aspiratie nazala, certificate in scop medical
  • Vaccinare antigripala anuala
  • Discount-uri si beneficii la partenerii Medsana: farmacii, optici medicale, gimnastica medicala, acces spitale private partenere etc.

 

 

 

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.