Centrul Medical Medsana a implinit 15 ani de respect pentru viata

Bucuresti, 5 iulie 2011: Luna aceasta, Centrul Medical Medsana implineste 15 ani de la infiintare. Aniversarea marcheaza o serie de realizari atat pe plan medical, cat si din punct de vedere al rezultatelor de business. Medsana estimeaza anul acesta o crestere a cifrei de afacere cu 14% si are in plan o serie de proiecte de extindere pentru viitorul apropiat.

Parte a unui grup cu o experienta de peste 25 de ani in servicii medicale private, Athens Medical Center si Asklepios Cliniken, Centrul Medical Medsana a fost inaugurat in 1996, prin deschiderea Medsana Cotroceni. Inaugurarea a marcat o premiera pentru piata romaneasca, Medsana Cotroceni fiind prima clinica privata din Romania cu laborator de analize propriu, acreditat ISO.

Pornind inca din primul an pe conceptul multidisciplinaritatii, in cei 15 ani de activitate Medsana si-a extins considerabil aria de investigatii, atingand astazi un total de aproximativ 450 teste de laborator, analize si investigatii dintre cele mai complexe. In ceea ce priveste tehnica si aparatura folosita, Centrul Medical Medsana a punctat o noua premiera: introducerea primului mamograf ultraperformant de catre o clinica din sistem privat cu care in prezent s-au efectuat peste 100.000 de mamografii.

Totodata, Medsana a fost si primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de abonament de sanatate dedicat companiilor, oferind astfel managerilor posibilitatea de a acorda beneficii suplimentare angajatilor si incurajand comportamentul preventiv in randul acestora.

La ceas aniversar, Medsana opereaza un numar de 3 clinici ultramoderne in Bucuresti si Ploiesti, o echipa de 175 de medici, doua laboratoare dotate la cele mai inalte standarde si un business in crestere. In cei 15 ani de activitate, in cele 3 centre multidisciplinare s-au efectuat peste 3 milioane de teste de laborator, mai mult de 500.000 de ecografii si peste 2 milioane de consultatii de specialitate.

„Orice aniversare este un motiv de bucurie, nu numai prin bucuria momentului, ci mai ales prin constientizarea a ceea ce ai realizat in timpul care a trecut. Uitandu-ne in urma la cei 15 ani de Medsana ne bucuram de cresterea organica a Medsana in Romania si de faptul ca am ajuns sa devenim parte din viata clientilor nostri. Vom continua sa investim in calitatea actului medical, in dotarea laboratoarelor noastre si in deschiderea de noi centre care sa raspunda cererii crescute de servicii medicale de calitate. Vom continua de asemenea ca prin incurajarea comportamentului preventiv in randul clientilor nostri sa raspandim crezul Medsana de <>. Suntem mandri ca in cei 15 ani de activitate am introdus conceptul de preventie in sistem privat si astfel am contribuit la mentinerea si imbunatarirea starii de sanatate a pacientilor nostri.“ a declarat Vassilis Chaniotis, Director General Centrul Medical Medsana.

In semn de multumire pentru increderea acordata in cei 15 ani de activitate, Centrul Medical Medsana ofera in lunile iulie si august 15% reducere la toate analizele de laborator pentru toti clientii persoane fizice. Ca parte din planurile de viitor, Centrul Medical Medsana planifica deschiderea unei clinici de pediatrie si a doua noi centre medicale in Bucuresti, constructia unui spital cu o capacitate de 200 de paturi, precum si extinderea laboratorului de analize si investigatii medicale.

Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor romani (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Despre Medsana
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament. Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize (in Bucuresti si Ploiesti) acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide.
Medsana ofera consultanta medicala in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.