In luna martie, Centrul Medical Medsana iti ofera un pachet special de servicii - Medsana LadyCare

Pentru ca Martie este Luna Femeii, si Medsana este alaturi de tine in aceasta luna speciala si ti-a pregatit "Medsana LadyCare", un pachet de servicii medicale cu 40% reducere fata de tarifele obisnuite.

Cu acest pachet iti poti verifica rapid starea de sanatate, ca sa nu iti faci griji ca o problema medicala ar putea sa iti intunece zilele senine de primavara.

Serviciile medicale incluse in pachetul LadyCare sunt servicii specializate, destinate sanatatii femeii, un pachet exclusiv si complex la cele mai avantajoase preturi.

Oferta este disponibila in doua variante:

Medsana LadyCare pentru femei pana la 40 de ani, care include multiple examinari ginecologice (consult ginecologic, test PAP, ecografie san bilateral, analize de laborator, interpretare rezultate si eliberare raport medical de evaluare a starii de sanatate si o serie de alte examinari specifice)
    Medsana Lady Care+ pentru femei peste 40 de ani care ofera in plus o mamografie bilaterala si un set de analize hormonale.

Accesarea serviciilor medicale incluse in pachetul "Medsana LadyCare" se face cu programare prealabila la numarul de telefon dedicat 0733.337.888.

Tot in luna martie, pentru toate serviciile medicale neincluse in pachetul "Medsana LadyCare" si efectuate in centrele Medsana din Bucuresti si Ploiesti, primesti o reducere de 10% fata de lista de tarife obisnuite.
Mai multe informatii poti obtine de la oricare dintre sediile Medsana din Bucuresti si Ploiesti, de pe www.medsana.ro si pe http://www.facebook.com/MedsanaRomania.

Despre Medsana:
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament. Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize (in Bucuresti si Ploiesti) acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide.
Medsana ofera consultanta medicala in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.