Athenis Medical va realiza in Romania o unitate spitaliceasca ultramoderna

Dat fiind interesul crescut si continuu al mass-media din Grecia si Romania in legatura cu intentiile grupului nostru pentru piata romaneasca si urmarind informarea deplina si corecta a investitorilor, facem cunoscute urmatoarele:

Dupa o prezenta de succes de peste un deceniu pe piata romaneasca, prin intermediul "MEDSANA Bucharest Medical Centre SRL", filiala a noastra in procent de 100%, si avand in vedere recunoasterea inalta, acceptarea generala a serviciilor de catre comunitatea locala si gradul de maturizare a pietei, grupul ATHENS MEDICAL a hotarat crearea unei noi unitati spitalicesti ultramoderne in orasul Bucuresti.

Proiectul respectiv constituie primul produs al colaborarii stranse din ultimele luni cu partenerul strategic "Asklepios Kliniken". Spitalul va avea o capacitate de 150 de paturi, cu posibilitatea extinderii la 200, si va dispune de toate dotariel moderne (sectie de reanimare, sali operatorii, day clinic, cabinete externe, sectii de radiologie, imagistica etc), va acoperi toate specialitatile si va beneficia de serviciile celor mai buni specialisti din tara, din care o parte sunt si in prezent colaboratori ai centrelor de diagnostic ale grupului, existente in Bucuresti.

Devizul proiectului se ridica la 24 de milioane Euro si va fi acoperit din capitaluri proprii si straine. Se asteapta ca pana la sfarsitul lunii februarie sa se finalizeze dobandirea in proprietate a unui teren in partea de nord a orasului Bucuresti, unde va fi construit spitalul. Se precizeaza faptul ca a fost deja finalizata faza de pregatire a proiectelor de arhitectura.

Functionarea noului spital in orasul Bucuresti este strans legata de reteaua de centre satelit de diagnostic de care dispune grupul in prezent, dar si de cele care vor fi realizate pana la finalizarea lucrarilor de construire a acestuia. Planul de afaceri referitor la piata romaneasca constituie o parte a noului mai amplu plan de afaceri al companiei, care, asa cum s-a anuntat, va fi prezentat in totalitatea sa in primavara.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.