Informatii generale

Centrul Medical Medsana este recunoscut pentru implicarea sa in campanii de educare si preventie. Fie ca vorbim de programe de profilaxie dedicate unui anumit tip de companie de pe piata muncii, fie ca vorbim de programe de profilaxie dedicate femeilor pentru depistarea cancerului de col uterin si/sau de san, fie ca vorbim de activitati sezoniere promovate in clinicile noastre, toate acestea nu reprezinta decat dovezi ale faptului ca noua ne pasa de starea de sanatate a celor din jurul nostru.

Medsana LadyCare
Diagnosticare si prevenire cancer de col uterin si cancer de san
Medsana MaleCare
Pachet de check-up pentru barbati
Medsana CardioCare
Pentru evaluarea riscului de afectiune cardiovasculara
Medsana NutriCare
Pentru mentinerea unui stil de viata sanatos si a unei greutati corporale optime
Sarcina Pas cu Pas
Ghid de analize de laborator pentru viitoarele mamici
Medsana Infertilitate
Impreuna putem invinge infertilitatea. O sansa pentru o minune!
Cancerul la San: intre mit sau realitate
Pentru mentinerea unui stil de viata sanatos si a unei greutati corporale optime
Diabetul zaharat: un inamic invizibil de temut datorita afectiunilor asociate
Pentru mentinerea unui stil de viata sanatos si a unei greutati corporale optime

 

Inainte de a stabili programarea pentru serviciile medicale incluse in programele de profilaxie disponibile in clinicile Medsana, va rugam sa contactati Departamentul Relatii Clienti (021-9607 sau programari@medsana.ro) pentru a consulta lista detaliata a medicilor care efectueaza serviciile medicale continute in fiecare program de profilaxie. 

Serviciile medicale incluse in programele de preventie Medsana LadyCare, Medsana LadyCare +, Medsana MaleCare, Medsana CardioCare, Medsana NutriCare si Sarcina Pas cu Pas au o valabilitate de 45 zile de la achizitionarea pachetului.

In cazul in care, din motive independente de Medsana, pacientul nu finalizeaza aceste investigatii in decurs de 45 zile, Medsana isi rezerva dreptul sa considere ca pachetul a fost efectuat si nu va restitui sumele neconsumate sau nu le va echivala cu alte servicii.

Astfel, Medsana nu va permite efectuarea investigatiilor ramase restante in ani financiari diferiti sau intr-o perioada mai mare de 45 de zile de la data achizitionarii pachetului sau data efectuarii primului serviciu inclus in pachet.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.