Medsana CardioCare

Medsana CardioCare, noul pachet de evaluare a riscului de afectiuni cardiovasculare disponibil in clinicile Medsana.

Centrul Medical Medsana se alatura eforturilor de preventie a bolilor cardiovasculare si lanseaza in luna Inimii pachetul de servicii CardioCare. Pachetul se adreseaza adultilor interesati sa isi evalueze riscul de afectiuni cardiovasculare si include: consultatie de specialitate la medic specialist/ medic primar, electrocardiograma cu interpretare, examen ultrasonic cardiac (ecocardiografie), analize de laborator, raport de evaluare a riscului de boli cardiovasculare si recomandari medic cardiolog.

„Afectiunile cardiovasculare reprezinta una dintre principalele cauze de mortalitate la nivel mondial cu precadere in tarile dezvoltate, din pacate Romania avand una dintre cele mai mari incidente la nivel european, majoritatea deceselor in tara noastra fiind cauzate direct sau indirect de boli cardiovasculare. De aceea, diagnosticul precoce ajuta nu doar la imbunatatirea starii de sanatate, dar si la cresterea sperantei de viata a pacientilor”, declara Dr. Virgil Petrescu, Medic Primar Cardiologie, Doctor in Stiinte Medicale, Centrul Medical Medsana.

„Stresul, alimentatia dezechilibrata si stilul de viata dezordonat sunt unii dintre principalii factori de risc ai afectiunilor cardiovasculare, pe langa cei genetici. Este important sa ne evaluam periodic starea de sanatate, sa ne modificam stilul de viata, sa alegem echilibrul şi moderatia in alimentatie, sa facem miscare in mod regulat pentru a imbunatati calitatea vietii noastre”, declara Dr. Camelia Teleianu, Medic Primar Cardiologie, Doctor in Stiinte Medicale, Centrul Medical Medsana.

In plus, pacientii care, dupa evaluarea CardioCare vor efectua investigatii suplimentare recomandate de medicul cardiolog, vor beneficia si de o reducere de 10% fata de preturile de lista.

MEDSANA CARDIOCARE: 420 RON/pachet
 • Consult cardiologie medic specialist si medic primar
 • Electrocardiograma cu interpretare
 • Ecocardiografie
 • Pachet de analize medicale:
  • Hemoleucograma
  • Profil lipidic
  • TGO
  • TGP
  • Uree
  • Creatinina
  • Glicemie
  • Acid uric
  • Sumar urina (biochimie + sediment)
 • Raport de evaluare a risicului de boli cardiovasculare

+10% reducere la investigatiile recomandate de medicul cardiolog in urma efectuarii pachetului

Inainte de a stabili programarea pentru serviciile medicale incluse in programele de profilaxie disponibile in clinicile Medsana, va rugam sa contactati Departamentul Relatii Clienti (021-9607 sau programari@medsana.ro) pentru a consulta lista detaliata a medicilor care efectueaza serviciile medicale continute in fiecare program de profilaxie. 

Serviciile medicale incluse in pachetul Medsana CardioCare au o valabilitate de 45 zile de la achizitionarea pachetului. In cazul in care, din motive independente de Medsana, pacientul nu finalizeaza aceste investigatii in decurs de 45 zile, Medsana isi rezerva dreptul sa considere ca pachetul a fost efectuat si nu va restitui sumele neconsumate sau nu le va echivala cu alte servicii. Astfel, Medsana nu va permite efectuarea investigatiilor ramase restante in ani financiari diferiti sau intr-o perioada mai mare de 45 de zile de la data achizitionarii pachetului sau data efectuarii primului serviciu inclus in pachet.

Accesarea serviciilor medicale incluse in pachetul Medsana CardioCare se face cu programare prealabila. Pentru programari si informatii suplimentare, va rugam sa apelati numerele de telefon 021 9607 (Bucuresti), 0244 593 017 (Ploiesti) sau sa ne scrieti la adresa de email programari@medsana.ro Acest nou pachet de servicii face parte din componenta de preventie a unor afecţiuni precum cancerul de san si de col (LadyCare si LadyCare+), diabetul si obezitatea (NutriCare), componenta lansata in acest an de catre Centrul Medical Medsana.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.