Medsana CardioCare
Medsana CardioCare, noul pachet de evaluare a riscului de afectiuni cardiovasculare disponibil in clinicile Medsana.

Centrul Medical Medsana se alatura eforturilor de preventie a bolilor cardiovasculare si lanseaza in luna Inimii pachetul de servicii CardioCare. Pachetul se adreseaza adultilor interesati sa isi evalueze riscul de afectiuni cardiovasculare si include: consultatie de specialitate la medic specialist/ medic primar, electrocardiograma cu interpretare, examen ultrasonic cardiac (ecocardiografie), analize de laborator, raport de evaluare a riscului de boli cardiovasculare si recomandari medic cardiolog.

„Afectiunile cardiovasculare reprezinta una dintre principalele cauze de mortalitate la nivel mondial cu precadere in tarile dezvoltate, din pacate Romania avand una dintre cele mai mari incidente la nivel european, majoritatea deceselor in tara noastra fiind cauzate direct sau indirect de boli cardiovasculare. De aceea, diagnosticul precoce ajuta nu doar la imbunatatirea starii de sanatate, dar si la cresterea sperantei de viata a pacientilor”, declara Dr. Virgil Petrescu, Medic Primar Cardiologie, Doctor in Stiinte Medicale, Centrul Medical Medsana.

„Stresul, alimentatia dezechilibrata si stilul de viata dezordonat sunt unii dintre principalii factori de risc ai afectiunilor cardiovasculare, pe langa cei genetici. Este important sa ne evaluam periodic starea de sanatate, sa ne modificam stilul de viata, sa alegem echilibrul şi moderatia in alimentatie, sa facem miscare in mod regulat pentru a imbunatati calitatea vietii noastre”, declara Dr. Camelia Teleianu, Medic Primar Cardiologie, Doctor in Stiinte Medicale, Centrul Medical Medsana.

In plus, pacientii care, dupa evaluarea CardioCare vor efectua investigatii suplimentare recomandate de medicul cardiolog, vor beneficia si de o reducere de 10% fata de preturile de lista.

Componenta pachetului MEDSANA CARDIOCARE
 • Consult cardiologie medic specialist si medic primar
 • Electrocardiograma cu interpretare
 • Ecocardiografie
 • Pachet de analize medicale:
  • Hemoleucograma
  • Profil lipidic
  • TGO
  • TGP
  • Uree
  • Creatinina
  • Glicemie
  • Acid uric
  • Sumar urina (biochimie + sediment)
 • Raport de evaluare a risicului de boli cardiovasculare

+10% reducere la investigatiile recomandate de medicul cardiolog in urma efectuarii pachetului 420 RON/pachet

Serviciile medicale incluse in pachetul Medsana CardioCare au o valabilitate de 45 zile de la achizitionarea pachetului. In cazul in care, din motive independente de Medsana, pacientul nu finalizeaza aceste investigatii in decurs de 45 zile, Medsana isi rezerva dreptul sa considere ca pachetul a fost efectuat si nu va restitui sumele neconsumate sau nu le va echivala cu alte servicii. Astfel, Medsana nu va permite efectuarea investigatiilor ramase restante in ani financiari diferiti sau intr-o perioada mai mare de 45 de zile de la data achizitionarii pachetului sau data efectuarii primului serviciu inclus in pachet. 

Accesarea serviciilor medicale incluse in pachetul Medsana CardioCare se face cu programare prealabila. Pentru programari si informatii suplimentare, va rugam sa apelati numerele de telefon 021 9607 (Bucuresti), 0244 593 017 (Ploiesti) sau sa ne scrieti la adresa de email programari@medsana.ro Acest nou pachet de servicii face parte din componenta de preventie a unor afecţiuni precum cancerul de san si de col (LadyCare si LadyCare+), diabetul si obezitatea (NutriCare), componenta lansata in acest an de catre Centrul Medical Medsana.