Medsana Infertilitate

Impreuna putem invinge infertilitatea. O sansa pentru o minune!

Din ce in ce mai multe cupluri intampina dificultati in a concepe un copil: 18% din cupluri au probleme de fertilitate. Infertilitatea, indiferent ca este consecinta unei afectiuni a barbatului (40% din cazuri) sau a femeii (40% din cazuri) sau poate a amandurora, este o problema de sanatate a cuplului, care afecteaza atat dinamica si viata acestuia, cat si calitatea vietii fiecaruia dintre parteneri. Este o problema delicata de sanatate care trebuie investigata pentru a oferi raspunsurile cautate si cele mai potrivite solutii pentru fiecare cuplu.

In 20% dintre cazuri, desi ambii parteneri sunt declarati perfect sanatosi, exista factori neidentificati care impiedica conceptia, fiind nevoie de diverse interventii sau tehnici de reproducere asistata, precum fertilizarea in vitro.

Stilul de viata, stresul si suprasolicitarea, alimentatia (consumul de cafea sau bauturi care contin cafeina, fumatul) sunt factori care pot impiedica conceptia unui copil.

Infertilitatea consta in incapacitatea unui cuplu de a concepe un copil dupa un an de contacte sexuale neprotejate frecvente. De obicei, 50% dintre cupluri reusesc sa conceapa un copil in aproximativ 3 luni, 75% dintre cupluri reusesc in decurs de 6 luni, iar 85% dintre cupluri in decurs de un an.

Centrul Medical Medsana impreuna cu echipa de specialisti ai Clinicii Genesis Atena, va ofera accesul la tehnici de reproducere umana asistata. AFLA MAI MULTE DETALII AICI

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.