Medsana LadyCare

O femeie sanatoasa este o femeie frumoasa, o femeie puternica si implinita. Si pentru ca este foarte important sa depistam din timp eventualele probleme de sanatate, Centrul Medical Medsana a lansat in luna martie programul de profilaxie dedicat femeilor Medsana LadyCare.

Mai jos gasiti componenta programelor de profilaxie Medsana LadyCare (in doua variante pe fiecare grupa de varsta) precum si tarifele pentru fiecare categorie de varsta.

MEDSANA LADYCARE: 550 RON/pachet
Pentru femei pana la 40 de ani
 • Consult ginecologic medic specialist
 • Ecografie transvaginala
 • Examenul secretiei vaginale
 • Citologie cervico-vaginala (test PAP - citologie conventionala)
 • Ecografie san-bilateral
 • Analize de laborator: hemoleucograma, VSH, glicemie, sumar urina, profil lipidic
 • Interpretare rezultate si eliberare raport medical de evaluare a starii de sanatate
 • + 50 lei pentru test PAP in mediu lichid
MEDSANA LADYCARE: 650 RON/pachet
Pentru femei peste 40 de ani
 • Consult ginecologic medic specialist
 • Ecografie transvaginala
 • Examenul secretiei vaginale
 • Citologie cervico-vaginala (test PAP - citologie conventionala)
 • Mamografie bilaterala
 • Analize de laborator: hemoleucograma, VSH, glicemie, sumar urina, profil lipidic, TGO, TGP, TSH, ATPO, Free T4
 • Interpretare rezultate si eliberare raport medical de evaluare a starii de sanatate
 • + 50 lei pentru test PAP in mediu lichid

Inainte de a stabili programarea pentru serviciile medicale incluse in programele de profilaxie disponibile in clinicile Medsana, va rugam sa contactati Departamentul Relatii Clienti (021-9607 sau programari@medsana.ro) pentru a consulta lista detaliata a medicilor care efectueaza serviciile medicale continute in fiecare program de profilaxie. 

Serviciile medicale incluse in Medsana LadyCare si Medsana LadyCare + au o valabilitate de 45 zile de la achizitionarea acestui pachet.

In cazul in care, din motive independente de Medsana, pacientul nu finalizeaza aceste investigatii in decurs de 45 zile, Medsana isi rezerva dreptul sa considere ca pachetul a fost efectuat si nu va restitui sumele neconsumate sau nu le va echivala cu alte servicii.

Astfel, Medsana nu va permite efectuarea investigatiilor ramase restante in ani financiari diferiti sau intr-o perioada mai mare de 45 de zile de la data achizitionarii pachetului sau data efectuarii primului serviciu inclus in pachet.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.