Quick Access
Nu-ți asuma niciun risc iarna aceasta!

Vaccinează-te împotriva gripei sezoniere.


tagline
Testează-ți rezerva de anticorpi neutralizanți

Află că ești în siguranță 


tagline
Noua gamă de analize NutriNext

Teste de nutrigentetică care îți spun totul despre sănătatea ta!


tagline
Trăiește din plin sezonul toamnă-iarnă, în siguranță!

Test rapid SARS Cov2 cu recoltare inclusă 95 RON 70 RON. 


tagline
Oferă-i copilului tău un început de viață sănătos!

Efectuează testele prenatale non invazive PrenatalSafe


tagline
Te-ai vaccinat?

Testează-ți răspunsul imun împotriva virusului SARS-CoV-2. 


tagline
Asigură-te că ești bine, chiar dacă te-ai vindecat!

Alege pachetul de monitorizare post COVID-19 de care ai nevoie!


tagline
Asigură-te că ești bine și protejează-i pe cei dragi. Alege testul COVID de care ai nevoie

Toate metodele de testare pentru depistarea infecției cu noul coronavirus sunt disponibile acum în clinicile Medsana. 


tagline
Despre noi

tagline
25

ani de experiență

1 900 000

pacienți

150

medici colaboratori

2 000

teste de laborator

45

specialități medicale

Prevenție

Centrul Medical Medsana este recunoscut pentru implicarea sa în campanii de educare și prevenție. Fie că vorbim de programe de profilaxie dedicate unui anumit tip de companie de pe piața muncii sau vorbim de programe de profilaxie pentru depistarea cancerului de col uterin sau de sân dedicate femeilor sau de activități sezoniere promovate în clinicile noastre, toate acestea nu reprezintă decât dovezi ale faptului că nouă ne pasă de starea de sănătate a celor din jurul nostru.

De asemenea, Medsana oferă diverse pachete pentru verificarea și îmbunătățirea sănătății dumneavoastră: Monitorizare post COVID-19, LadyCare, NutriCare, CardioCare, MaleCare și desigur pentru a preveni orice tip de afecțiune un pachet de analize medicale.

Pentru a informarea pacienților noștri cu privire la diverse afecțiuni, în această pagină puteți regăsi și articole ce vă pot ajuta să înțelegeți simptomele/cauzele diagnosticului dumneavoastră.  

ATHENS MEDICAL GROUP

Athens Medical Group a fost fondat în 1984, cu scopul de a furniza servicii medicale de cea mai înalta calitate. Încă din primul an de funcționare, grupul a jucat un rol cheie în dezvoltarea sectorului de sănătate din Grecia. A fost primul jucător de pe piață care a introdus echipamente medicale performante și a dezvoltat parteneriate cu oameni de știință recunoscuți la nivel internațional, oferind astfel servicii medicale similare cu cele oferite la spitale internaționale de top.

În Grecia, Athens Medical Group deține 8 spitale ultramoderne cu o capacitate de spitalizare de 1.200 de paturi, colaborează cu peste 2.800 de medici suprapecializați și are peste 3.000 de angajați permanenți. 7 din aceste centre sunt localizate în Atena: Athens Medical Center, Paediatrics Clinic, GAIA Obstetrics și Gynecology Clinic, the Clinics of Psychiko, Paleo Faliro, Peristeri și Dafne. Cel de-al 8-lea spital se numește European Interbalkan Medical Center, este localizat în nordul Greciei, în Salonic, și este considerat, potrivit Medical School of the UK’s Imperial College, „cel mai bun spital ultramodern din Europa”.

home