Quick Access
Cariere Cariere
Cariere

Suntem în permanentă căutare de oameni dinamici, pasionați de evoluție și afirmare, dornici să lucreze într-un mediu competitiv.

Dacă dorești să faci parte din echipa noastră, trimite-ne CV-ul tău la adresa: cariere@medsana.ro.

Prin transmiterea online sau prin poșta electronică a CV-ului la Medsana Bucharest Medical Center S.R.L. ești de acord cu următoarele:

  1. datele și informațiile le furnizezi voluntar și fără nicio constrângere;
  2. datele și informațiile pe care le furnizezi corespund realității;
  3. prelucrarea datelor tale personale se face în scopul depunerii candidaturii și evaluării pentru postul pentru care aplici.

CV-ul tău se păstrează în baza de date de la data aplicării până la data ocupării postului, după care va fi șters. De asemenea, la solicitarea ta în scris, CV-ul poate fi șters oricând anterior expirării termenului mai sus menționat, ceea ce echivalează cu renunțarea ta la candidatura depusă. În cazul admiterii pentru ocuparea postului, CV-ul tău se păstrează în baza de date pe perioada contractului individual de muncă și după încetarea acestuia în conformitate cu prevederile din Legea Arhivelor Naționale nr. 16/1996. În cazul în care nu ești de acord cu cele expuse, CV-ul tău nu va putea fi transmis la Medsana Bucharest Medical Center S.R.L.