Quick Access

Despre noi

Centrul Medical Medsana este rețeaua multifuncțională de diagnostic și îngrijire primară fondată în anul 1996 cu scopul de a oferi servicii medicale de excelență. Suntem recunoscuți pentru două premiere pe piața serviciilor medicale private din România: deschiderea primei clinici private cu laborator propriu acreditat și introducerea conceptului de abonament de sănătate dedicat companiilor.

Medsana operează 3 centre medicale în București și Ploiești, oferind o gamă completă de servicii concepută pentru a răspunde nevoilor a peste 100 000 de pacienți anual. De asemenea, Medsana oferă servicii medicale clienților corporate, numărând 140 de companii care au ales să ofere angajaților pachete de asistență medicală la cele mai înalte standarde de calitate.

Medsana este filiala locală a Athens Medical Center și Asklepios Cliniken, grup cu o experiență de peste 35 de ani în servicii medicale private și care deține în prezent un lanț de clinici specializate și spitale în Europa și SUA.

În 1996, compania a deschis Centrul Medical Medsana Cotroceni, prima clinică privată din România cu laborator de analize propriu, acreditat ISO. Adaptând expertiza Athens Medical Center la realitatea românească, Medsana a fost și primul centru medical care a introdus în România conceptul de abonament de sănătate dedicate companiilor.

Centrul Medical Medsana a înregistrat o dezvoltare rapidă, acoperind încă de la înființare o gamă largă de arii terapeutice și reunind o echipă medicală de renume.

Ca urmare a solicitărilor în continuă creștere, compania a continuat extinderea, inaugurând în 2005 cea de-a doua clinică din București - Medsana Primăverii. La 3 ani distanță, compania deschide primul centru medical din provincie, Medsana Ploiești, care beneficiază la rândul său de un laborator de analize propriu. Toate centrele Medsana sunt dezvoltate pe conceptul multidisciplinarității

Laboratoarele de analize medicale oferă pacienților posibilitatea de a realiza aproximativ 2000 de teste de laborator, analize și investigatii dintre cele mai complexe. Pentru mai mult de jumatate dintre analizele efectuate rezultatele se obțin în aceeași zi cu recoltarea, fapt posibil datorită programului extins de lucru, managementului profesionist și dotării tehnologice avansate.

Departamentul de imagistică din fiecare clinica Medsana are echipamente medicale de ultimă generație, prin care se pot realiza cele mai importante investigații: radiologie, ecografie 2D, 3D si 4D, mamografie, endoscopie și alte explorări functionale. Performanța tehnică înaltă și personalul calificat asigură un screening complet, rapid și corect al stării de sănătate a pacienților.