8

spitale
ultramoderne

80 000

de pacienți
spitalizați anual

500.000

de check-up-uri
anual

20.000

de pacienți internaționali
spitalizați anual

8.500

de pacienți internaționali spitalizați anual

27.000

de pacienți internaționali
în regim ambulator anual

Athens Medical Group este cel mai mare furnizor de asistență medicală din SE Europei, oferind servicii medicale de înaltă calitate, certificate internațional, de peste 32 de ani. Anual, peste 35.000 de pacienți internaționali utilizează cu încredere serviciile Athens Medical Center. Medici cu înaltă calificare și experiență îndelungată în Europa și SUA oferă servicii medicale centrate pe cerințele pacientului folosind tehnologie medicală de ultimă generație în centre ultra moderne.

SERVICII INTERNAȚIONAL
PATIENT DEPARTMENT

• Consiliere personalizată VIP 24/7 fără costuri suplimentare
• Coordonarea serviciilor și procedurilor medicale
• Servicii de traducere oferite de personal multilingv (vorbitori nativi)
• Organizarea cazării pentru pacienți și familiile acestora
• Servicii online pentru pacienți (Electronic patient services) www.myAMG.gr
• Colaborări cu companii internaționale de asigurări

Athens Medical Group

Obține Health Passport

Centre de Excelență

Chirurgie robotică, Chirurgie generală, Bariatrie, Ortopedie-Microchirurgie

Proceduri medicale de ultimă generație

Cardiologie intervențională, Chirurgie cardiovasculară, Neuroradiologie intervențională, Neurochirurgie, Oncologie, Chirurgie plastică

Medici cu înaltă calificare

cu experiență practică extinsă în SUA și Europa

Servicii medicale centrate pe
pacient și calitate înaltă

respectând cele mai stricte ghiduri și certificări medicale internaționale

Tehnologie medicală
de ultima generație

în facilități ultra-moderne și prietenoase

Colaborări internaționale

cu Asklepios Kliniken, MD Anderson Cancer Center, IFSO, FESSH, FIMS, IASGO, Breast Centers Network, GE, RCOG, Joimax GmbH și altele

HEALTH PASSPORT PENTRU PACIENȚII MEDSANA
(abonați și posesori de carduri de fidelitate)

Athens Medical Group (AMG) este cel mai mare furnizor de servicii medicale din zona Balcanilor de peste 32 de ani. Centrul Medical Medsana, subsidiară a AMG, oferă în România servicii medicale de înaltă calitate de peste 20 de ani, continuând astfel o lungă serie de colaborări bazate pe valori tradiționale și respect dintre cele două țări.

AMG și Medsana lansează programul Health Passport, un set de beneficii care oferă servicii integrate de asistență medicală în spitalele ultra moderne ale Athens Medical Group din Atena și Salonic. HEALTH PASSPORT vă oferă două seturi de beneficii, care acoperă atât cazuri de urgență, cât și vizite programate sau tratamente în spitalele AMG, 365 de zile pe an.

Athens Medical Group
Health Passport Athens Medical Group oferă următoarele două categorii de beneficii:
A. Când sunteți în Grecia
24/7 servicii medicale de urgență

Consultații medicale oferite de medicii departamentului de urgență GRATUIT*
Internist, Cardiolog, Ortoped, Chirurg, Pediatru, 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. *Serviciile se acordă în toate unitățile medicale ale AMG, cu excepția serviciilor de pediatrie și chirurgie pediatrică care se pot efectua doar în Athens Medical Center (din Atena) și European Interbalkan Medical Center (din Salonic).

Servicii de urgență în ambulatoriu (EMS - Emergency Services), GRATUIT**
În cazul transportului la spital și al internării de urgență. De reținut - serviciul EMS este singurul de acest tip din Grecia certificat ISO 9001:2015 (Standard de Calitate) **Serviciile în ambulatoriu se acordă gratuit numai în cazuri de urgență medicală care necesită, cumulativ, transportul la spital și internarea pacientului. În cazul în care pacientul, deși transportat la spital, este restabilizat, iar internarea nu este necesară, nu se acordă gratuitate (ci doar reducere de până la 25%) . De asemenea, transportul cu ambulanța este gratuit dacă transferul la spital se face pe raza teritorială a regiunilor Attica și Thessaloniki și, conform celor menționate mai sus, după evaluarea pacientului, acesta este internat în spitalele AMG din Atena și Salonic. Dacă, în cele din urmă, pacientul nu are nevoie de spitalizare, nu se aplică gratuitate pentru transportul cu ambulanța. Serviciul de ambulanță gratuit nu include transportul pacientului la alte unități medicale care nu aparțin AMG.

Până la 25% reducere pentru toate celelalte servicii disponibile în sistem ambulatoriu.

Servicii de spitalizare cu 10% reducere.

B. Oricând pe parcursul anului
Tratamente și intervenții chirurgicale programate

Prețuri cu reducere de 10% pentru servicii medicale în numeroase specialități*, precum:

Chirurgie robotică, Ortopedie, Cardiologie Intervențională, Chirurgie Cardiovasculară, Urologie, Oncologie, Ginecologie, Chirurgie Generală, Bariatrică, Chirurgie a coloanei vertebrale, Chirurgie plastică, Neurochirurgie, Neuroradiologie intervențională, Microchirurgie *Reducerea se aplică numai pentru tratamentele și intervențiile chirurgicale care se efectuează pe baza unei programări prealabile și care nu implică urgență.

Acces gratuit la servicii superioare de cazare în cadrul spitalelor AMG în funcție de disponibilitatea saloanelor.

Serviciile medicale incluse în programul Health Passport sunt oferite conform procedurilor operaționale specifice fiecărei unități medicale Athens Medical Group. Cele două categorii de beneficii ale programului Health Passport se aplică inclusiv membrilor de familie ai titularilor Health Passport (soț/soție și copii).

Pentru a beneficia de oricare dintre serviciile programului Health Passport în Grecia, titularii Health Passport sunt invitați să sune la numărul de telefon (apeluri de urgență) 11155, disponibil 24/7.

Athens Medical Group Athens Medical Group