Quick Access

about Despre noi

Suntem filiala locală a Athens Medical Group și Asklepios Cliniken, grup cu o experiență de peste 35 de ani în servicii medicale private, care deține în prezent un lanț de clinici specializate și spitale în Europa și SUA. Athens Medical Group este organizația cea mai dinamică și cel mai de încredere și performant partener medical pentru diagnostic, tratament și spitalizare din Europa de Sud Est, pe picior de egalitate cu furnizori din Europa de Vest sau Statele Unite, cu 9 centre de excelență.

În 1996, compania a deschis Centrul Medical Medsana Cotroceni, prima clinică privată din România cu laborator de analize propriu, acreditat ISO. Adaptând expertiză Athens Medical Center la realitatea românească, Medsana a fost și primul centru medical care a introdus în România conceptul de abonament de sănătate dedicat companiilor.

Centrul Medical Medsana a înregistrat o dezvoltare rapidă, acoperind încă de la înființare o gama largă de arii terapeutice și reunind o echipa medicală de renume. Că urmare a solicitărilor în continuă creștere, compania a continuat extinderea, inaugurând în 2005 cea de-a două clinică din București, Medsana Primăverii. La 3 ani distanță, compania deschide primul centru medical din provincie, Medsana Ploiești.

Clincile Medsana sunt dezvoltate pe conceptul multidisciplinaritatii. Astfel, în Clinicile Medsana Cotroceni, Primăverii și Ploiești se pot realiza consultații, investigații și analize de laborator în peste 40 de specialități medicale, acoperind astfel toate nevoile de diagnostic și îngrijire medicală ale pacienților în sistem ambulator.

Cele două laboratoare de analize medicale oferă pacienților posibilitatea de a realiza aproximativ 2000 de teste de laborator, analize și investigații dintre cele mai complexe. Pentru mai mult de jumătate dintre analizele efectuate rezultatele se obțîn în aceeași zi cu recoltarea, fapt posibil datorită programului extins de lucru, managementului profesionist și dotării tehnologice avansate.

Departamentul de imagistică din fiecare clinică Medsana are echipamente medicale de ultima generație, prin care se pot realiza cele mai importante investigații: radiologie, ecografie 2D, 3D și 4D, mamografie, endoscopie și alte explorări funcționale. Performanță tehnică înalta și personalul calificat asigura un screening complet, rapid și corect al stării de sănătate a pacienților.