Quick Access
Noutăți
Doamna psiholog Cristina Ion - Radulescu efectuează sedințe de psihoterapie prin hipnoză – hipnoterapie

Stimați pacienți,


Ne face plăcere să vă anunțăm că în clincile Medsana din București doamna psiholog Cristina Ion - Rădulescu efectuează ședințe de psihoterapie prin hipnoză - hipnoterapie.

Hipnoterapia presupune utilizarea hipnozei în cadrul unui tratament/demers psihologic sau medical ce țintește ameliorarea suferinței psihologice sau/și fizice, respectiv îmbunătățirea stării de sănătate și a calității vieții.

Cel mai adesea hipnoterapia este utilizată pentru tratamentul afecțiunilor de tipul:

- fobii
- atacuri de panică
- obsesii
- tulburări de anxietate
- insomnie
- tulburări de atenție și memorie
- eliminarea stresului
- managementul relațiilor sociale
- dezvoltarea unei gandiri pozitive
- tratamentul afecțiunilor aparatului cardiovascular, respirator (astm) și endocrin (disfuncții sexuale și afecțiuni ginecologice)
- tratamentul afecțiunilor dermatologice (alergii, prurit, eczeme, psoriazis)
- recuperare motorie
- adicții: de alcool, tutun, substanțe (medicamente, droguri, dulciuri), jocuri de noroc, dependența de anumite persoane
- tulburări de comportament alimentar: obezitate, anorexie, bulimie

Hipnoza are aplicații și în afara sferei clinicii, în domeniile care necesită optimizarea performanțelor umane: obținerea unui echilibru emoțional superior, sporirea capacității de concentrare, autoreglarea comportamentului, pregătirea sportivilor și a cosmonauților.
Totodată hipnoza și autohipnoza reprezintă o modalitate eficientă de a scapă de tracul sau emoțiile excesive asociate cu reprezentațiile în față publicului și examenele din educație.

Pentru programări și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon 021-9607/021-4087800 sau să ne scrieți la adresa de e-mail programari@medsana.ro.