Quick Access
Medsana Noutăți
Dr. Mirela Oancea se alătură echipei medicale din clinicile Medsana

Ne face plăcere să vă informăm că, începând din luna februarie 2017, doamna doctor Mirela Oancea, medic specialist radiologie – imagistică medicală, se alătură echipei medicale din clinicile Medsana.

Doamna doctor Oancea a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, urmând apoi stagii de pregătire de specialitate în țară și în străinătate. Deține atestate de studii complementare în senologie imagistică, tomografie computerizată, rezonanță magnetică nucleară.

Este membru al Societății Române de Ultrasonografie în Medicină și Biologie și al Societății de Radiologie și Imagistică din România având numeroase participări la ședințe/ simpozioane/ conferințe lunare ale SRUMB – filiala Muntenia și la congrese și manifestări științifice în domenul ecografiei și radiologiei și imagisticii medicale atât în țară, cât și în străinătate.

Doamna doctor Oancea efectuează în clinica Medsana Cotroceni radiografii și ecografii (abdominală, pelvină, transvaginală, sarcină, părți moi, musculoscheletară, articulații, tiroidă, sân, pediatrică) după următorul program:

Marți: 16.00 – 19.00
Miercuri: 16.00 – 19.00

Pentru programări și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați: 021-9607/021-4087800 sau programari@medsana.ro.