Quick Access
Medsana Noutăți
Dr. Sfrenț-Cornățeanu Roxana-Lucia, medic specialist alergologie și imunologie clinică, se alătură echipei Medsana

Ne face plăcere să vă infomăm că se alătură echipei Medsana, doamna Dr. Sfrenț-Cornățeanu Roxana-Lucia, medic specialist alergologie și imunologie clinică, Lector Universitar, doctor în științe medicale.

Doamna doctor Roxana Sfrenț-Cornățeanu acordă consultații și efectuează servicii medicale de specialitate, atât pentru adulți cât și pentru copii, în clinica Medsana Cotroceni.

A absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București și are experiență clinică de peste 10 ani atât în sistemul public cât și în sistemul privat din București.

Doamna doctor este membru activ al Societății Române de Alergologie și Imunologie Clinică și membru al Academiei Europene de Alergologie și Imunologie Clinică. Are vastă experiență și activitate de cercetare fiind implicată în redactarea a numeroase articole și cărți de specialitate publicate atât în România cât și în străinătate. În plus, are numeroase participări la conferințe naționale și internaționale din țară și din străinătate unde a susținut prezentări de specialitate și a participat la proiecte de cercetare internaționale.

Pentru informații suplimentare și progrămari la doamna doctor Roxana Sfrenț-Cornățeanu, vă rugăm să apelați numerele de telefon 021-9607/021-4087800 sau să ne scrieți la adresa de e-mail: programari@medsana.ro.