Quick Access
Medsana Noutăți
O nouă specialitate medicală în clinicile Medsana - Psihiatrie pediatrică

Ne face plăcere să vă informăm că, începând din luna februarie 2016, doamna doctor Elena Branaru, medic primar neuropsihiatru, doctor în științe medicale, se alătură echipei Medsana și acordă consultații de specialitate, psihiatrie pediatrică.

Doamna doctor Branaru a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și are o vastă experiență profesională în domeniul patologiei psihiatrice la copii. De peste 20 ani își desfășoară activitatea la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia” din București, fiind coordonator al Centrului de prevenire a tentativelor de suicid la copil și adolescent, ocupându-se de asemenea și de protecția și promovarea drepturilor copilului în cadrul unor instituții specializate - Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului, Secretariatul de Stat pentru Culte, Secretariatul General al Guvernului - Departamentul pentru Protecția Copilului.

De-a lungul carierei profesionale, doamna doctor a urmat cursuri de perfecționare în Belgia, Olanda, Franța, a participat la programe de formare organizate de Banca Mondială și a absolvit Programul DFID (Departamentul pentru Dezvoltare Internațională) de formare cu privire la managementul performanței.

Doamna doctor Branaru oferă consultații de psihiatrie pediatrică în fiecare zi de vineri în clinica Medsana Primăverii în intervalul orar 16.00 - 20.00.

Pentru programări la consultații de specialitate și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați: 021-9607/021-4087800 sau programari@medsana.ro.