Quick Access
Medsana Noutăți
Servicii medicale în rate cu dobandă zero la Centrul Medical Medsana

Este bine-cunoscut faptul că vizitele regulate la medic și efectuarea unor teste de screening anuale pentru diagnosticarea diverselor tipuri de afecțiuni reprezintă o componentă esențială în menținerea stării de sănătate a fiecăruia dintre noi. De aceea, orice motivație care poate determina amânarea verificării generale a stării de sănătate nu este destul de importantă dacă ne gândim la efectele pe termen lung.

Pentru că ne dorim să facilităm accesul pacienților în clinicile Medsana, am extins lista de parteneri comerciali, oferind, astfel, posibilitatea de a achita în rate cu dobândă zero serviciile medicale efectuate.

Prin parteneriatul incheiat cu Garanti Bank, pacienții Medsana pot achita contravaloarea serviciilor medicale cu BONUS CARD în maximum 12 rate fără dobandă, câștigând astfel și un bonus de 2% din valoarea tranzacțiilor efectuate la POS-urile Medsana. Mai multe detalii despre Bonus Card puteți afla vizitând www.bonuscard.ro.

Toți posesorii de carduri de credit emise de Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit RON, Alpha MasterCard Credit RON, AlphaCard Visa Gold RON) pot efectua plata în rate cu dobândă zero pentru oricare din serviciile Medsana. La orice tranzacție cu cardul de credit Alpha Bank, pacientul poate alege numărul de rate în care dorește să achite serviciile medicale efectuate, numărul maximum de rate fără dobândă fiind 12.

Pentru programări și informații suplimentare ne puteți contacta la programari@medsana.ro sau 021/9607.