Quick Access
Medsana Noutăți
Testul de intoleranță alimentară YORK TEST se efectuează la Medsana începând cu luna septembrie

Ne face plăcere să vă anunțăm că începând din luna septembrie în toate clinicile Medsana din București și Ploiești se efectuează testul de intoleranță alimentară YORK TEST.

Numeroase alimente pe care le consumăm considerându-le foarte sănătoase, pot avea efecte negative asupra organismului nostru. De exemplu, dacă un ou - aliment pe care îl considerăm cu toții foarte sănătos - nu poate fi digerat în mod corespunzător, atunci organismul nostru poate avea reacții de respingere la proteinele conținute de acesta. Acest efect negativ este denumit „intoleranță alimentară” și poate cauza numeroase neplăceri, începând cu îngrășarea și terminând cu disconfortul cronic. Pentru mai multe informații legate de intoleranța alimentară, vă rugăm accesați site-ul companiei www.yorktest.ro.

York Test-ul este un test de sânge recunoscut de peste 25 de ani în Marea Britanie care identifică alimentele la care există intoleranță alimentară, iar la finalul testului, în funcție de rezultat, veți stabili împreună cu medicul dumneavoastră planul de nutriție personalizat.

Pentru programări și informații suplimentare legate de testul de intoleranță alimentară YORK TEST, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail abonat@medsana.ro sau la numărul de telefon 021.9607.