Quick Access
Medsana Prevenție
Medsana NutriCare

Centrul Medical Medsana lansează Medsana NutriCare, pachetul personalizat de nutriție format dintr-un set complex de analize medicale și consult specializat la un medic nutriționist și apoi la dietetician. Pachetul oferă pacienților o serie de recomandări personalizate, în acord cu starea de sănătate a fiecăruia.

Medsana NutriCare este un pachet de servicii medicale destinat celor care își doresc un stil de viață sănătos și menținerea unei greutăți corporale optime, dar și celor care își doresc să piardă din greutate.

Aici puteți găsi pliantul pachetului Medsana NutriCare.

Și pentru că un stil de viață sănătos se cultivă în timp, am creat suplimentar un pachet de servicii Medsana NutriCare Follow-up, prin care fiecare pacient beneficiază de urmărirea dietei timp de 6 luni, în corelație cu rezultatele analizelor de laborator și consultul medicului specialist în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.

Aici puteți găsi componența pachetelor Medsana NutriCare.

MEDSANA NUTRICARE: 610 RON/pachet
Consult medic primar diabet și boli de nutriție - consult, evaluare boli metabolice, interpretare analize, principii de dietă.
Consult Dietetician - prescriere dietă
Analize de sange: Hemoleucograma, Glicemie, Profil lipidic, TGO, TGP, TSH, Free T4, Acid uric, Creatinina serica, Calciu total, Calciu ionic, Proteine totale, Sumar urina (biochimie si sediment)
 

MEDSANA NUTRICARE FOLLOW-UP: 1150 RON/pachet

Luna 2

Control medic primar diabet și boli de nutriție - control, interpretare analize, principii de dietă
Consult dietetician - urmărire dietă
Analize de sange: Hemoleucograma. Glicemie, Profil lipidic, TGO, TGP, TSH, Free T4, Acid uric, Creatinina serica, Calciu total, Calciu ionic, Proteine totale, Sumar urina (biochimie si sediment)

Luna 4

Consult dietetician - urmărire dietă

Luna 6

Control medic primar diabet și boli de nutriție - control, interpretare analize, evaluare stare de sănătate după dietă
Consult dietetician - evaluare dietă
Analize de sange: Hemoleucograma, Glicemie, Profil lipidic, TGO, TGP, TSH, Free T4, Acid uric, Creatinina serica, Calciu total, Calciu ionic, Proteine totale, Sumar urina (biochimie si sediment)


"În general, oamenii vin la medicul nutriționist și solicită din prima o dietă. De cele mai multe ori, însă, dintr-un prim consult nu obținem toate informațiile de care avem nevoie pentru a evalua corect starea de sănătate și a recomanda o dietă personalizată, de aceea îi invităm pe pacienți să își facă un set de analize medicale pentru a putea stabili un diagnostic corect. Acum, prin pachetul Medsana NutriCare le oferim pacienților posibilitatea de a veni la consult cu analizele deja făcute, în felul acesta caștigând timp." a declarat D-na Dr. Colda Anca, Medic Primar Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice, Centrul Medical Medsana.

Acest pachet de servicii - Medsana NutriCare - include un set complex de analize, urmat de un consult la medicul nutriționist. Analizele de laborator oferă personalului medical o serie de informații importante despre starea de sănătate a pacienților. Astfel, medicul nutriționist poate să identifice eventualele afecțiuni ale pacientului înainte de prescrierea dietei.

"Este esențial să avem cât mai multe informații despre starea de sănătate a pacienților, pentru că un medic nutriționist nu recomandă o dietă general valabilă pentru toți pacienții, ci o dietă personalizată în funcție de starea de sănătate și de obiectivele fiecăruia. Spre exemplu, analizele pot indica un exces sau un deficit de zahăr în corp, caz în care recomandările noastre vor ține cont îndeaproape de această particularitate. În mod similar, valorile colesterolului trigliceridelor și acidului uric dau informații importante despre obiceiurile alimentare ale pacienților, urmând ca recomandările nutriționale să corecteze aceste obiceiuri. Atunci când se tratează singuri, pacienții pot ignora anumite afecțiuni iar starea lor de sănătate poate fi agravată de o dietă necorespunzătoare. O situație frecvent întâlnită este anemia la persoanele tinere care urmează diverse diete găsite pe internet", a mai explicat D-na Dr. Colda Anca.

Una dintre problemele adresate de pachetul de nutritie Medsana NutriCare este obezitatea, o afecțiune larg răspândită atât la nivel mondial, cât și la nivel european. Conform celor mai recente date publicate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), în 2010 au fost înregistrați peste 43 milioane de copii obezi cu vârsta sub 5 ani în întreaga lume. Mai mult, în majoritatea țărilor europene, peste 50% din populație este supraponderală sau obeză, conform statisticilor OMS. Obezitatea duce la diabet zaharat și se estimează că în 2025 numărul de persoane cu diabet în întreaga lume va ajunge la 380 milioane.

Accesarea serviciilor medicale incluse în pachetul Medsana NutriCare se face cu programare prealabilă.

Înainte de a stabili programarea pentru serviciile medicale incluse în programele de profilaxie disponibile în clinicile Medsana, vă rugăm să contactați Departamentul Relații Clienți (021-9607 sau programari@medsana.ro) pentru a consulta lista detaliată a medicilor care efectuează serviciile medicale conținute în fiecare program de profilaxie. 

Serviciile medicale incluse în pachetul Medsana NutriCare au o valabilitate de 45 zile de la achiziționarea pachetului. În cazul În care, din motive independente de Medsana, pacientul nu finalizează aceste investigații în decurs de 45 zile, Medsana își rezervă dreptul să considere că pachetul a fost efectuat și nu va restitui sumele neconsumate sau nu le va echivala cu alte servicii. Astfel, Medsana nu va permite efectuarea investigațiilor rămase restante în ani financiari diferiți sau într-o perioadă mai mare de 45 de zile de la data achiziționarii pachetului sau data efectuării primului serviciu inclus în pachet. 

Pentru programari și informații suplimentare, vă rugăm să apelați numerele de telefon 021.9607/ 021-408.78.00 (București), 0244.593.017 (Ploiești) sau să ne scrieți la adresa de e-mail programari@medsana.ro