Quick Access
Medsana Prevenție

Pachet prevenție femei și bărbați - cu vârsta de până la 40 ani

Cu toții știm că e mai bine să previi decât să tratezi, mai ales atunci când e vorba de propria sănătate. Indiferent de vârstă, este recomandat să faci anual un set de analize și consultații de bază. Dacă ai mai puțin de 40 de ani, alege pachetul de Prevenție și vei primi rezultatele rapid, astfel încât să iei cele mai eficiente măsuri recomandate de medicii specialiști!

Acest pachet este gândit pentru femei și bărbați, deopotrivă, cu vârsta de până la 40 ani, și include analize, EKG cu interpretare și consult medicină internă. 

Prețul pachetului este 800 lei și include următoarele servicii:

Analize de laborator
Hemoleucogramă Timp Quick
VSH Creatinina serică
Feritină Acid uric
Glicemie CRP
Profil lipidic Calciu total
GOT Calciu ionic
GPT Potasiu
Bilirubină totală TSH
Bilirubină directă Sumar urină-biochimie și sediment
GGT Uree serică
Fosfatază alcalină Albumină serică
Consultații
EKG cu interpretare
Consult medicină internă
Preț pachet  800 lei
Servicii opționale (preț preferențial aferent pachetului - se pot adăuga în funcție de necesitate)
Ecografie abdomen total +340 lei
Consult cardiologie +280 lei

Adițional, se pot adăuga serviciile opționale de mai sus, cu preț preferențial (ecografie abdomen total și consult cardiologie), doar dacă pacientul achiziționează pachetul de analize în valoare de 800 lei. Pacientul poate face unul dintre serviciile adiționale sau toate aceste servicii.

Serviciile medicale incluse în pachete  au o valabilitate de 45 zile de la achiziționarea pachetului. În cazul în care, din motive independente de Medsana, pacientul nu finalizează aceste investigații în decurs de 45 zile, Medsana își rezervă dreptul să considere că pachetul a fost efectuat și nu va restitui sumele neconsumate sau nu le va echivala cu alte servicii. Astfel, Medsana nu va permite efectuarea investigațiilor rămase restante în ani financiari diferiți sau într-o perioadă mai mare de 45 de zile de la data achiziționării pachetului sau data efectuării primului serviciu inclus în pachet. 

Pachetul de analize și consultații se poate efectua în oricare dintre clinicile Medsana din București sau Ploiești.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați: 021-9607 sau programari@medsana.ro.