Quick Access
Medsana Prevenție

Pachet screening anemie

Este recomandat să verifici nivelurile care confirmă sau infirmă suspiciunea de anemie pentru ca, împreună cu medicii specialiști, să iei cele mai bune măsuri de recuperare. Cu toții știm că e mai bine să previi decât să tratezi, mai ales atunci când e vorba de propria sănătate.

Alege pachetul și vei primi rezultatele rapid, astfel încât să iei cele mai eficiente măsuri recomandate de medicii specialiști!

Acest pachet este destinat tuturor categoriilor de pacienți și include teste de laborator.

Prețul pachetului este 240 lei și include următoarele servicii:

Analize de laborator
Hemoleucogramă completă
Vitamina B12 
Acid folic 
Feritină 
CTLF 
Preț pachet 240 lei

Serviciile medicale incluse în pachete au o valabilitate de 45 zile de la achiziționarea pachetului. În cazul în care, din motive independente de Medsana, pacientul nu finalizează aceste investigații în decurs de 45 zile, Medsana își rezervă dreptul să considere că pachetul a fost efectuat și nu va restitui sumele neconsumate sau nu le va echivala cu alte servicii. Astfel, Medsana nu va permite efectuarea investigațiilor rămase restante în ani financiari diferiți sau într-o perioadă mai mare de 45 de zile de la data achiziționării pachetului sau data efectuării primului serviciu inclus în pachet. 

Pachetul de analize se poate efectua în oricare dintre clinicile Medsana din București sau Ploiești.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați: 021-9607 sau programari@medsana.ro