Quick Access

Medsana Specialități medicale - Vaccinări

Vaccinări
Pentru a efectua o programare, vă rugăm selectați investigațiile dorite, precum și clinica în care doriți sa mergeți.

INVESTIGAȚII ȘI ANALIZE
Preț
Alege
SELECTEAZĂ CLINICA
Antitetanos (Tetavax)
85.00 lei
GARDASIL
900.00 lei
HAVRIX-COPII/DOZA
100.00 lei
INFANRIX HEXA
250.00 lei
Nimenrix
270.00 lei
PREVENAR 13 / per doză
310.00 lei
PRIORIX / per doză
95.00 lei
ROTARIX
320.00 lei
TWINRIX (anti hep. A+B) - adulți / per doză
240.00 lei
VARILRIX (anti varicelă)
230.00 lei
Vaxigrip Tetra (antigripail)
95.00 lei

* Interpretarea serviciului are natură pur medicală și analizează parametrii obținuți în urma investigației. Interpretarea rezultatului obținut în context clinic se face numai în urma unui consult ce va fi achitat separat.

** Serviciu momentan indisponibil


Vaccinarea este cel mai bun mod de a vă proteja împotriva diverselor boli.

Tipuri de vaccinuri 

Vaccinul tetavax este administrat pentru a oferi protecție (imunitate) împotriva tetanosului la adulți și copii cu vârsta de 7 ani sau mai mult. 

Varilrix este un vaccin ce este administrat copiilor începând cu vârsta de 12 luni pentru a-i proteja împotriva varicelei. În anumite circumstanțe, Varilrix poate fi administrat și sugarilor începând cu vârsta de 9 luni.

Vaccinul Twinrix este indicat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani în vederea imunizării împotriva bolii cauzate de virusul hepatitei A și B. 

Prevenar 13 este utilizat pentru a proteja copiii cu vârste cuprinse între 6 săptămâni și 17 ani împotriva pneumoniei (infecție a plămânilor) și otitei medie acute (infecție a urechii medii) cauzate de S. pneumoniae. De asemenea, este utilizat pentru a proteja adulții și persoanele în vârstă împotriva a pneumoniei cauzate de S. pneumoniae. 

* Clinicile Medsana oferă posibilitatea efectuării vaccinurilor, atât în București, cât și în Ploiești. Tarifele serviciului dorit pot fi regăsite mai jos, ex. un vaccin tetavax (vaccin antitetanos) poate fi regăsit la un preț de 85 de lei sau un vaccin varilix la un preț de 230 de lei. 

Această listă de servicii poate fi accesată în funcție de disponibilitatea produselor pe piața din România.

Vă rugăm ca înainte de a vă programa în clinicile Medsana pentru vaccinare, să verificați disponibilitatea vaccinului pe care doriți să îl efectuați.

În situația în care vă prezentați în clinicile Medsana pentru vaccinare și vaccinul este achiziționat de dvs., vă rugăm să respectați condițiile de păstrare și transport specificate pe prospect (vaccin prevenar 13 prospect, tetavax prospect, twinrix prospect etc). 

Serviciile de vaccinare se efectuează doar în baza unei recomandări scrise și în termen de valabilitate primită de la medicul specialist.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați telefonic: 021-9607 sau pe e-mail: office@medsana.ro 

 

Programare online
Programează-te
Close


Câmpurile marcate cu * sunt obligatoriu de completat.