Laborator - Anatomopatologie/ Histopatologie
INVESTIGATII SI ANALIZE
Laborator - Anatomopatologie/ Histopatologie
SELECTEAZA INVESTIGATII
PRET
ALEGE
SELECTEAZA CLINICA
Diagnostic histopatologic bloc extern (1-3 blocuri)
200.00 lei
Diagnostic histopatologic bloc extern suplimentar
60.00 lei
Diagnostic histopatologic lama externa suplimentara
50.00 lei
Diagnostic histopatologic lame externe 1-3 lame
150.00 lei
Examen histopatologic chiuretaj biopsic endometru
250.00 lei
Examen histopatologic biopsie - vulva/ vagin/ col/ perianala
220.00 lei
Examen histopatologic biopsie cutanata
250.00 lei
Examen histopatologic biopsie mamara
250.00 lei
Examen histopatologic biopsie ORL
250.00 lei
Examen histopatologic biopsie osoasa
350.00 lei
Examen histopatologic bloc intern suplimentar
150.00 lei
Examen histopatologic chiuretaj biopsic endocol
250.00 lei
Examen histopatologic fractionat- endocol si exocol
350.00 lei
Examen histopatologic piesa operatorie mare
500.00 lei
Examen histopatologic piesa operatorie medie
400.00 lei
Examen histopatologic piesa operatorie mica
300.00 lei
Examen histopatologic produs ERAD
350.00 lei
Examen histopatologic tract digestiv
250.00 lei
Examen histopatologic tumora parti moi
250.00 lei
* Interpretarea serviciului are natura pur medicala si analizeaza parametrii obtinuti in urma investigatiei. Interpretarea rezultatului obtinut in context clinic se face numai in urma unui consult ce va fi achitat separat.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.