Alte investigatii - tratamente

* Orice procedura medicala va fi realizata numai dupa un consult prealabil la medicul specialist care efectueaza respectivul serviciu medical. Momentul interventiei / manevrei / investigatiei va fi stabilit de comun acord cu medicul specialist in urma consultului.

INVESTIGATII SI ANALIZE
Alte investigatii - tratamente
SELECTEAZA INVESTIGATII
PRET
ALEGE
SELECTEAZA CLINICA
Administrare tratamente intra-articular
150.00 lei
Aerosoli in urgenta (substante medicamentoase furnizate de centrele Medsana)
80.00 lei
Aspiratie nazala copii
35.00 lei
Electrocauterizare veruci (pediatrie)
200.00 lei
Excizie granulom ombilical
250.00 lei
Extractie fire sutura
90.00 lei
Frenectomie
80.00 lei
Infiltratie de substante anestezice
150.00 lei
Infiltratii fara substante
85.00 lei
Injectie intramusculara
30.00 lei
Injectie intravenoasa
30.00 lei
Interventii de mica chirurgie
260.00 lei
Montare branula*
40.00 lei
Montare perfuzie (fara substanta)
90.00 lei
Pansament
50.00 lei
Prelevare secretie (personal medical)
75.00 lei
Punctie ortopedie
90.00 lei
Test rapid de glicemie
15.00 lei
Toaleta chirurgicala
70.00 lei
Tratament de remineralizare cu Recaldent
80.00 lei
Tratament injectabil la domiciliu 10 sedinte
600.00 lei
Tratament injectabil la domiciliu 5 sedinte
400.00 lei
Tratament injectabil la domiciliu/ sedinta
80.00 lei
Tratamente cu aerosoli (fara substanta)/ sedinta
55.00 lei
Tratamente diverse
55.00 lei
* Interpretarea serviciului are natura pur medicala si analizeaza parametrii obtinuti in urma investigatiei. Interpretarea rezultatului obtinut in context clinic se face numai in urma unui consult ce va fi achitat separat.

*Pentru acordarea acestui serviciu este necesara prezentarea unei scrisori medicale care sa contina: antetul unitatii, diagnosticul, efectuarea testarii la antibiotic, ritmul de administrare a substantei, ritmul de schimbare a branulei, semnatura si parafa medicului. Procedura se asigura in intervalul orar 08.00 - 20.00 (de luni pana vineri) si 08.00 - 12.00 (in zilele de sambata).

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.