Consultatii diverse

Pretul nu include eventualele investigatii suplimentare de specialitate efectuate de medicul examinator in cadrul consultatiei.

INVESTIGATII SI ANALIZE
Consultatii diverse
SELECTEAZA INVESTIGATII
PRET
ALEGE
SELECTEAZA CLINICA
Certificat pentru rezidenta
250.00 lei
Certificat prenuptial/persoana*
150.00 lei
Confirmare diagnostic
200.00 lei
Consultatie de specialitate Clinica Medsana Ploiesti - medic primar/ specialist
150.00 lei
Consultatie de specialitate pentru Certificat A5 + raport medical cu timbru
250.00 lei
Consultatie domiciliu medic
450.00 lei
Control dupa consultatie de specialitate Clinica Medsana Ploiesti - medic primar/ specialist (in termen de 30 de zile de la data consultatiei)
70.00 lei
Instruire/Consiliere medicala de specialitate***
180.00 lei
Interpretare CT/RX/RMN/Mamografie (second opinion)/1 investigatie
200.00 lei
Raport medical - orice specialitate
180.00 lei
Vizita domiciliu asistenta medicala
200.00 lei
Vizita domiciliu asistenta medicala extra Bucuresti (Ilfov)
300.00 lei
* Interpretarea serviciului are natura pur medicala si analizeaza parametrii obtinuti in urma investigatiei. Interpretarea rezultatului obtinut in context clinic se face numai in urma unui consult ce va fi achitat separat.

* Intrucat Ordinul nr. 888/2006 privind revizuirea reglementarilor referitoare la examinarile radiologice de masa nu precizeaza ca obligatorie examinarea radiologica pulmonara in cazul casatoriei, certificatul medical prenuptial nu include radiografia cardio-pulmonara.
 
In cazul in care, in urma examinarii clinice, medicul generalist considera ca radiografia cardio-pulmonara este necesara în vederea incheierii certificatului medical prenup?ial, acest serviciu se va achita separat conform listei de preturi Medsana valabila la data efectuarii serviciului.

*** Acest serviciu presupune evaluare medicala, informatii medicale - exclude examinarea clinica

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.