Eco - Abdominala si Structuri superficiale

Ecografia este o investigatie imagistica prin care se pot vizualiza diferite structuri cu ajutorul ultrasunetelor. Este o metoda de diagnostic rapida, neinvaziva, nu foloseste radiatii cu ajutorul careia pot fi depistate modificari la nivelul structurii organelor interne.

Interpretarea rezultatului de imagistica in context clinic se efectueaza in cadrul unei consultatii la un medic specialist. Consultatia se achita separat.

INVESTIGATII SI ANALIZE
Eco - Abdominala si Structuri superficiale
SELECTEAZA INVESTIGATII
PRET
ALEGE
SELECTEAZA CLINICA
Abdomen inferior (pelvis)
160.00 lei
Abdomen superior
190.00 lei
Abdomen superior si inferior (complet)
290.00 lei
Cervicala (glande salivare, sistem ganglionar, parti moi cervicale)
190.00 lei
Ecografie abdomen total - Clinica Medsana Ploiesti
150.00 lei
Ecografie mamara bilaterala
280.00 lei
Ecografie mamara bilaterala cu sonoelastografie
360.00 lei
Ecografie mamara unilaterala
160.00 lei
Ecografie musculo-scheletala
270.00 lei
Ecografie san Dr. Parvu Ioan
250.00 lei
Ficat si cai biliare
160.00 lei
Musculara (muschi, tendoane)
160.00 lei
Osteo-articulara (articulatii mari membre superioare sau inferioare)
200.00 lei
Parti moi (superficiale) pentru tumori subcutanate
175.00 lei
Peniana (corpi cavernosi, artere cavernoase)
200.00 lei
Prostata (transabdobinal)
160.00 lei
Prostata (transrectal)
250.00 lei
Punctie mamara cu ghidaj ecografic - un san
300.00 lei
Rinichi
160.00 lei
Scrotala
180.00 lei
Sonovue - Substanta de constrast pentru ecografie
250.00 lei
Tiroida
170.00 lei
Urologica (rinichi + vezica urinara + prostata - transabdominal)
250.00 lei
Uter si ovare
160.00 lei
* Interpretarea serviciului are natura pur medicala si analizeaza parametrii obtinuti in urma investigatiei. Interpretarea rezultatului obtinut in context clinic se face numai in urma unui consult ce va fi achitat separat.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.