Genetica

Genetica studiaza fenomenele si legile ereditatii si ale variabilitatii organismelor.

Consult si sfat genetic (copii si adulti) - Indicatii:

indivizi cu boala genetica suspectata sau cunoscuta

membrii familiei unui pacient cu o boala suspectata sau cunoscuta

pacienti cu trasaturi dismorfice si/sau tulburari de invatare

sindroame plurimalformative cu/fara retard mental

indivizi cu stari intersexuale

pacienti cu hipotonie congenitala de cauza neprecizata

pacienti cu dizabilitate intelectuala/ tulburari din spectrul autist

boli neurologice progresive

displazii scheletale

boli innascute de metabolism

familii cu istoric de indivizi purtatori pentru o boala genetica

indivizi cu istoric familial de cancer (ex. cancer de san, cancer intestinal etc.)

cupluri cu infertilitate primara

cupluri cu istoric de pierderi multiple de sarcina (2 sau mai multe)

cupluri sau familii cu un copil decedat din cauza unei boli genetice cunoscute sau suspectate

cupluri pentru care a fost detectata in timpul uneia sau mai multor sarcini o anomalie cu implicatii potential genetice

varsta materna avansata

anomalii ecografice fetale

interpretare testari genetice: a) screening prenatal noninvaziv de analiza a ADN-ului fetal din sangele matern, b) screening biochimic matern hormonal prenatal (dublu test, triplu test), c) interpretarea analizelor genetice (biochimice, citogenetice si moleculare)

Pretul nu include eventualele investigatii suplimentare de specialitate efectuate de medicul examinator in cadrul consultatiei.

INVESTIGATII SI ANALIZE
Genetica
SELECTEAZA INVESTIGATII
PRET
ALEGE
SELECTEAZA CLINICA
Consultatie medic primar
200.00 lei
* Interpretarea serviciului are natura pur medicala si analizeaza parametrii obtinuti in urma investigatiei. Interpretarea rezultatului obtinut in context clinic se face numai in urma unui consult ce va fi achitat separat.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.