Mamografie (Senologie Imagistica)

Mamografia este o procedura radiologica specifica, care foloseste radiatia X pentru a examina sanul. Un examen mamografic (o mamografie/mamograma) este util pentru o depistare timpurie a afectiunilor sanului la femei. Acest tip de examinare reprezinta, in fapt, o radiografie - o procedura non-invaziva care presupune expunerea la o doza mica de radiatie ionizanta pentru a furniza o “fotografie” a structurii interne a sanului. Radiatiile X reprezinta una dintre cele mai vechi si mai folosite metode de vizualizare a interiorului corpului uman.

Decizia femeilor de a urma un program de supraveghere a sanatatii este influentata de factori culturali, educationali precum si de accesul la serviciile medicale de sanatate. In ceea ce priveste supravegherea de rutina a sanatatii sanului, este cunoscut si acceptat in mod larg ca “mamografia salveaza vieti” dar aceasta se intampla doar atunci cand cancerul de san este detectat de timpuriu!

* Orice procedura medicala va fi realizata numai dupa un consult prealabil la medicul specialist care efectueaza respectivul serviciu medical. Momentul interventiei/ manevrei/ investigatiei va fi stabilit de comun acord cu medicul specialist in urma consultului.

INVESTIGATII SI ANALIZE
Mamografie (Senologie Imagistica)
SELECTEAZA INVESTIGATII
PRET
ALEGE
SELECTEAZA CLINICA
Consult senologic
180.00 lei
Incidenta suplimentara (magnificatie)
60.00 lei
Mamografie bilaterala + ecografie tintita pe leziune
300.00 lei
Mamografie bilaterala cu interpretare*
200.00 lei
Mamografie unilaterala + ecografie tintita pe leziune
250.00 lei
Mamografie unilaterala cu interpretare*
130.00 lei
* Interpretarea serviciului are natura pur medicala si analizeaza parametrii obtinuti in urma investigatiei. Interpretarea rezultatului obtinut in context clinic se face numai in urma unui consult ce va fi achitat separat.

* Interpretarea serviciului are natura pur medicala si analizeaza parametrii obtinuti in urma investigatiei. Interpretarea rezultatului obtinut in context clinic se face numai in urma unui consult ce va fi achitat separat.

* Interpretarea serviciului are natura pur medicala si analizeaza parametrii obtinuti in urma investigatiei. Interpretarea rezultatului obtinut in context clinic se face numai in urma unui consult ce va fi achitat separat.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.