Pediatrie - Chirurgie

* Orice procedura medicala va fi realizata numai dupa un consult prealabil la medicul specialist care efectueaza respectivul serviciu medical. Momentul interventiei/ manevrei/ investigatiei va fi stabilit de comun acord cu medicul specialist in urma consultului.

Pretul nu include eventualele investigatii suplimentare de specialitate efectuate de medicul examinator in cadrul consultatiei.

INVESTIGATII SI ANALIZE
Pediatrie - Chirurgie
SELECTEAZA INVESTIGATII
PRET
ALEGE
SELECTEAZA CLINICA
Consultatie de specialitate chirurgie pediatrica Dr. Dinu Florica
250.00 lei
Consultatie medic primar
200.00 lei
Control dupa consultatie de specialitate chirurgie pediatrica Dr. Dinu Florica (in termen de 30 zile)
125.00 lei
Control dupa consultatie medic primar (in termen de 30 de zile)
100.00 lei
Cura chirurgicala pt unghii incarnate - Dr. Dinu Florica
350.00 lei
Desfacerea aderentelor balanopreputiale - Dr. Dinu Florica
300.00 lei
Desfacerea coalescentelor de labii - Dr. Dinu Florica
250.00 lei
Electrocauterizare veruci - Dr. Dinu Florica
300.00 lei
Excizie granulom ombilical Dr. Dinu Florica
250.00 lei
Extractie fire sutura - Dr. Dinu Florica
150.00 lei
Frenectomie - Dr. Dinu Florica
150.00 lei
Incizie pentru drenaj cutanat - Dr. Dinu Florica
300.00 lei
Instruire/ Consiliere medicala de specialitate Dr. Dinu Florica
250.00 lei
Interventie mica chirurgie - Dr. Dinu Florica
300.00 lei
Interventie mica tesuturi moi - Dr. Dinu Florica
250.00 lei
Pansament - Dr. Dinu Florica
100.00 lei
Raport medical Dr. Dinu Florica
180.00 lei
Sectiune fren lingual - clinica Medsana Ploiesti
100.00 lei
Tratamente diverse Dr. Dinu Florica
100.00 lei
* Interpretarea serviciului are natura pur medicala si analizeaza parametrii obtinuti in urma investigatiei. Interpretarea rezultatului obtinut in context clinic se face numai in urma unui consult ce va fi achitat separat.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.