Pediatrie

Pediatria este o ramura a medicinei care se ocupa cu studiul fiziologiei si patologiei copilului de la nastere pana la 16 ani.

INVESTIGATII SI ANALIZE
Pediatrie
SELECTEAZA INVESTIGATII
PRET
ALEGE
SELECTEAZA CLINICA
Consult second opinion Dr. Nitescu Viorela
300.00 lei
Consultatie Dr. Alina Papadopol
200.00 lei
Consultatie medic primar
150.00 lei
Consultatie pediatrie Dr. Nitescu Viorela
150.00 lei
Consultatie pediatrie Dr. Vivisenco Iolanda
150.00 lei
Consultatie pediatrie pentru eliberare aviz intrare in colectivitate
80.00 lei
Consultatie profesor
200.00 lei
Control dupa consultatie Dr. Alina Papadopol (in termen de 30 de zile)
100.00 lei
Control dupa consultatie medic primar (in termen de 30 de zile)
70.00 lei
Control dupa consultatie pediatrie (in termen de 30 zile) Dr. Vivisenco Iolanda
75.00 lei
Control dupa consultatie pediatrie Dr. Nitescu Viorela
75.00 lei
Control dupa consultatie profesor (in termen de 30 de zile)
100.00 lei
Discutie Puericultura
100.00 lei
Pachet consult pediatrie si ecografie pediatrica abdomen total (in clinica Medsana Ploiesti)
200.00 lei
* Interpretarea serviciului are natura pur medicala si analizeaza parametrii obtinuti in urma investigatiei. Interpretarea rezultatului obtinut in context clinic se face numai in urma unui consult ce va fi achitat separat.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kiliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre pu?inele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notific?rii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.