Chirurgie stomatologica

Tarifele serviciilor stomatologice sunt orientative. Costul final al tratamentului va fi comunicat dupa stabilirea planului de tratament, in cadrul consultatiei stomatogice.

INVESTIGATII SI ANALIZE
Chirurgie stomatologica
SELECTEAZA INVESTIGATII
PRET
ALEGE
SELECTEAZA CLINICA
Aditie os artificial 0.5 g. (manopera inclusa)
700.00 lei
Aditie os artificial 2 g. (manopera inclusa)
2500.00 lei
Chistectomie postextractionala
100.00 lei
Chiuretaj alveolar
50.00 lei
Decapusonare molar minte inferior
70.00 lei
Extractie dinte monoradicular
80.00 lei
Extractie dinte pluriradicular
120.00 lei
Extractie dinte temporar
50.00 lei
Extractie molar de minte
180.00 lei
Extractie molar minte semiinclus
350.00 lei
Extractie molar minte total inclus
450.00 lei
Extractie paradontotic (mobil)
50.00 lei
Gingivoplastie (per dinte)
75.00 lei
Incizie abces
70.00 lei
Membrana resorbabila 25x25 mm
1000.00 lei
Premolarizare
110.00 lei
Regularizare creasta
230.00 lei
Rezectie aplicata dinte monoradicular devital
400.00 lei
Rezectie aplicata dinte monoradicular dinte vital (extirpare vitala + obstructie canal)
640.00 lei
Sutura plagii postextractionale
60.00 lei
Tratament postoperator
30.00 lei
Tratamentul alveolitei
80.00 lei
Tratamentul hemoragiei postextractionale
80.00 lei
* Interpretarea serviciului are natura pur medicala si analizeaza parametrii obtinuti in urma investigatiei. Interpretarea rezultatului obtinut in context clinic se face numai in urma unui consult ce va fi achitat separat.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.