Implantologie dentara

Tarifele serviciilor stomatologice sunt orientative. Costul final al tratamentului va fi comunicat dupa stabilirea planului de tratament, in cadrul consultatiei stomatogice.

INVESTIGATII SI ANALIZE
Implantologie dentara
SELECTEAZA INVESTIGATII
PRET
ALEGE
SELECTEAZA CLINICA
Aditie algipore 1-2 mm/2ml
1000.00 lei
Coroana integral ceramica cu bont implant Alpha Bio
1400.00 lei
Coroana metalo - ceramica cu bont Ankylos regular
1800.00 lei
Coroana metalo-ceramica cu bont implant Alpha Bio
1300.00 lei
Coroana zirconiu cu bont implant Alpha Bio
1900.00 lei
Descoperire implant
150.00 lei
Fixare membrana (pin fixare)
150.00 lei
Implant dentar
2300.00 lei
Implant dentar Ankylos
2500.00 lei
Lifting de sinus maxilar extern cu inserare de implante
1200.00 lei
Lifting de sinus maxilar extern fara inserare de implante (fara materiale)
2100.00 lei
Lifting de sinus maxilar intern (fara materiale)
1100.00 lei
Protezare provizorie pe implant
450.00 lei
Regenerare osoasa ghidata
900.00 lei
Reparatie perforatii radiculare (0.5 g material)
250.00 lei
* Interpretarea serviciului are natura pur medicala si analizeaza parametrii obtinuti in urma investigatiei. Interpretarea rezultatului obtinut in context clinic se face numai in urma unui consult ce va fi achitat separat.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kiliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre pu?inele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notific?rii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.