Terapie laser

Managementul durerii prin terapia laser Theralase este un tip de tratament neinvaziv, non-toxic, sigur si eficace care reduce durerea si inflamatia, creste mobilitatea si integritatea tesutului si conduce la regenerarea celulelor, folosind sistemul natural de vindecare al organismului. Tratamentul prin terapie laser este coordonat in clinica Medsana Primaverii de Dr. Nasreddine Mazen, medic acreditat de Health & Welfare Canada.

 

INVESTIGATII SI ANALIZE
Terapie laser
SELECTEAZA INVESTIGATII
PRET
ALEGE
SELECTEAZA CLINICA
Consult si evaluare laser terapie (cu plan de tratament personalizat)
120.00 lei
Control laser terapie
60.00 lei
Laser terapie conditii acute (pachet de 6 sedinte care include consult si evaluare)*
600.00 lei
Laser terapie conditii cronice (pachet de 20 - 25 sedinte care include consult si evaluare)*
1500.00 lei
Laser terapie conditii subacute (pachet de 12 sedinte care include consult si evaluare)*
1000.00 lei
Sedinta Laser terapie - pret/ sedinta
100.00 lei
* Interpretarea serviciului are natura pur medicala si analizeaza parametrii obtinuti in urma investigatiei. Interpretarea rezultatului obtinut in context clinic se face numai in urma unui consult ce va fi achitat separat.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.