Vaccinari

Aceasta este o lista de servicii care poate fi accesata in functie de disponibilitatea produselor pe piata din Romania.

Va rugam ca, inainte de a va programa in clinicile Medsana pentru vaccinare, sa verificati disponibilitatea vaccinului pe care doriti sa il efectuati.

In situatia in care va prezentati in clinicile Medsana pentru vaccinare si vaccinul este achitionat de dvs., va rugam sa respectati conditiile de pastrare si transport specificate pe prospect.

Serviciile de vaccinare se efectueaza doar in baza unei recomandari scrise si in termen de valabilitate primita de la medicul specialist.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic: 021-9607 sau pe e-mail: office@medsana.ro

INVESTIGATII SI ANALIZE
Vaccinari
SELECTEAZA INVESTIGATII
PRET
ALEGE
SELECTEAZA CLINICA
Antitetanos (Tetavax)
85.00 lei
GARDASIL
900.00 lei
INFANRIX HEXA
380.00 lei
Nimenrix
250.00 lei
PREVENAR 13 / per doza
360.00 lei
PRIORIX / per doza
95.00 lei
ROTARIX
390.00 lei
SILGARD / per doza
650.00 lei
TWINRIX (anti hep. A+B) - adulti / per doza
240.00 lei
VARILRIX (anti varicela)
230.00 lei
* Interpretarea serviciului are natura pur medicala si analizeaza parametrii obtinuti in urma investigatiei. Interpretarea rezultatului obtinut in context clinic se face numai in urma unui consult ce va fi achitat separat.

** Serviciu momentan indisponibil

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.