In perioada 2 mai - 31 august 2018 in clinica Medsana Primaverii se va desfasura Campania promotionala
Evaluare gratuita terapie laser Theralase
Prin aceasta campanie pacientii cu afectiuni care pot fi tratate cu terapie laser de joasa frecventa pot beneficia de
30 de evaluari terapie laser gratuite in fiecare luna (in total 120 consultatii).
Primii 10 dintre cei înscrisi lunar carora in urma evaluarii li se recomanda aceasta terapie, vor beneficia de o prima sedinta gratuita de terapie laser Theralase.
Consultatiile vor fi efectuate de Dr. Mazen Nasreddine, medic in medicina generala incepand cu 1993, specializat in terapie laser din 2015. Dr. Nasreddine si-a efectuat studiile in Canada si in Romania (Facultatea de Medicina 1980-1987), iar in 2015 a obtinut certificarea pentru managementul durerii prin terapie laser, in Canada.

Terapia cu laser Theralase este recomandata pentru afectiuni cronice, dar si acute, care necesita tratarea unei inflamatii, unui edem, durerii, cresterea rapida a celulelor, vindecarea/reconstructia unor tesuturi afectate, inclusiv reducerea tesuturilor cicatriceale, accelerarea activitatii metabolice la nivelul sistemului circulator si inducerea temporara a vasodilatarii precum:
AFECTIUNI TRATATE CU TERAPIA LASER THERALASE
 • Artroza, spondilita, osteoartrita
 • Dureri cauzate de afectiuni ale coloanei vertebrale
 • Sindromul de tunel carpian
 • Epicondilita laterala
 • Fibromialgie
 • Dureri articulare de genunchi, sold, umar, cot
 • Tendinia
 • Intinderi musculare, accidente sportive
 • Migrene
 • Rani care se vor vindeca mai rapid (cicatrici postoperatorii, picior diabet, alte leziuni)
 • Afectiuni cu afectarea nervilor (neuropatie, inclusiv diabetica)
Inscrie-te pentru o evaluare gratuita
Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare.. CITESTE Termeni & Conditii
Sunt de acord cu folosirea e-mailul pentru informari periodice, marketing, publicitate. Informatiile furnizate nu vor fi transferate catre alte entitati..
 
Regulamentul Campaniei promotionale Evaluare gratuita terapie laser Theralase.

Pentru infomatii suplimentare referitoare la aceste proceduri si programari, va rugam sa ne contactati: 021-9607 sau programari@medsana.ro.

Mai multe detalii legate de terapia laser Theralase va poate oferi Dr. Nasreddine Mazen in cadrul Clinicilor Medsana.
Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.