Medsana Fidelitate - 7% reducere

Regulament oficial

Art.1. Organizator
Acest program de fidelitate este organizat şi desfasurat de catre SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, cu sediul in Bucureşti, strada Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, inregistrata la Registrul Comertului nr. J40/9685/1997, CUI 10019809, cont bancar RO25BUCU013204812511RO01, deschis la Alpha Bank Sucursala Unirii, reprezentata legal de catre Dl. Vasileios Chaniotis, in calitate de Director Executiv, denumita in continuare Centrul Medical Medsana. Clientii Centrului Medical Medsana care beneficiaza de acest card sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial potrivit celor mentionate mai jos. Regulamentul oficial sta la dispozitia oricarui participant, pentru consultare, in oricare punct de lucru Medsana. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau de a schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public.

Art.2. Zona de desfasurare a programului
Programul de fidelitate este valabil in toate centrele retelei Medsana – Clinica Medsana Primaverii, Clinica Medsana Cotroceni, Clinica Medsana Ploiesti.

Art.3. Durata programului de fidelitate
Programul de fidelitate a fost lansat la data de 1 martie 2012 si are durata nedeterminata. Centrul Medical Medsana isi rezerva dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea programului printr-un anunt scris, afisat la receptiile Medsana cu cel puţin 15 zile inainte. In cazul in care detinatorul cardului de fidelitate - reducere 7% - doreste sa renunte la beneficiile acestui card, acesta va completa o solicitare scrisa in acest sens care se va depune in original la receptiile clinicilor Medsana.

Art.4. Valabilitatea cardului
Cardul Medsana Fidelitate este nominal si este valabil doar in baza unui act de identitate al titularului de card. Centrul Medical Medsana isi rezerva dreptul de a suspenda cardurile nefolosite timp de 12 luni consecutive.

Art.5. Condiţii de obtinere a cardului Medsana Fidelitate. Utilizare
Cardul de fidelitate Medsana Fidelitate poate fi obtinut de catre persoanele fizice cu varsta de peste 18 ani impliniti, care au domiciliul stabil in Romania. Clientul Medsana poate beneficia de cardul de fidelitate in oricare dintre Clinicile Medsana, numai dupa accesarea de servicii medicale in valoare de minimum 200 RON, care au fost achitate intr-o singura tranzactie (card sau cash). Cardul pentru minori, formularul de date personale va fi completat si semnat de catre tutorele legal. Cardul poate fi folosit in oricare dintre centrele Medsana.
Formularul de inscriere in program se completeaza si se preda la receptiile clinicilor Medsana. Formularul nesemnat sau continand date incomplete nu este valid. Acordarea beneficiilor aferente cardului de fidelitate se face doar dupa completarea integrala a formularului de date personale, iar reducerea intra in vigoare in termen de 48 de ore de la depunerea formularului in clinica Medsana. Expeditia cardului se va face de catre Centrul Medical Medsana la adresa postala indicata de catre client.

Art.6. Beneficii
La acest program de fidelitate poate participa orice persoana care nu deţine un abonament individual sau la nivel de companie sau nu beneficiaza de alte planuri de reducere aplicabile in clinicile Medsana (reduceri elevi, studenti, pensionari, parteneriate).
Prin intermediul cardului de fidelitate Medsana Fidelitate, beneficiati de o reducere de 7% la serviciile medicale disponibile in clinicile Medsana; nu se acorda reduceri pentru: testul de intoleranta alimentara York Test (mai multe testari simultane), testul CINtec, administrare intralezionala medicamentoasa; acest program de fidelitate va ofera posibilitatea accesului automat la promotii si programe ulterioare. Reducerea nu se cumuleaza cu alte discounturi oferite de Centrul Medical Medsana si nu se aplica pachetelor de servicii medicale cu preturi preferentiale prestabilite. Centrul Medical Medsana isi rezerva dreptul de a modifica lista serviciilor incluse in planul de fidelitate 7% reducere fara a anunta in prealabil posesorii de card.

Art.7. Utilizarea cardului
Cardul de fidelitate Medsana Fidelitate este nominal. Pentru a beneficia de avantajele acestuia, va rugam sa prezentati cardul la receptia clinicii insotit de un act de identitate la fiecare vizita medicala.
Daca un card Medsana s-a deteriorat, a fost furat sau pierdut, trebuie anuntat imediat la 021 – 9607 – serviciul clienti. Odata cu instiintarea se vor comunica numele, adresa si celelalte date de identificare ale posesorului de card. Participantul care isi pierde cardul sau ii este furat are dreptul la un nou card pe care il poate ridica in termen de 30 zile de la anuntarea pierderii/ furtului din oricare dintre centrele Medsana.

Art.8. Protectia datelor personale
Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de acţiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaraţiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.

Art.9. Regulamentul oficial
Regulamentul Oficial este disponibil pentru consultare in mod gratuit oricarui participant, in toate centrele Medsana si pe site-ul www.medsana.ro
Prin participarea la acest program, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.