Quick Access

tv Apariții TV

[26.03.2012] | SURSA: Ce se întâmplă doctore?

Tratați cu maximă atenție simptomele esofagitei care includ dificultatea la înghițit și senzația de corp străin în gură. Acestea apar ca urmare a inflamației mucoasei care căptușește esofagul. Lasată netratată crește riscul de cancer. Refluxul gastroesofagian trebuie să vă trimită la specialist în câteva situații clare, în momentul în care frecvența episoadelor depirodis este mai mare, apar după fiecare alimentație sau de mai multe ori pe săptămână.
 

[07.04.2012] | SURSA: Ce se întâmplă doctore?

Ați utilizat multă vreme contraceptivele orale, sau ați luat steroizi pentru o dezvoltare musculară accentuată, atunci aveți un risc crescut de a face adenom hepatic. Este o tumoră benignă care are potențial de a se transforma în cancer. Medicii susțin că atât contraceptivele cât și steroizii afectează în timp vasele ficatului.
 

[09.04.2012] | SURSA: Ce se întâmplă doctore?

Mergeți la un examen OLR amănunțit cu adolescenții care prezintă dificultăți la respirație. La această vârstă obstrucția nasului apare în condițiile unui nivel crescut de estrogen atât la băieți cât și la fete. Și în sarcină se produce același fenomen, iar tratamentele impun monitorizarea extrem de atentă a pacienților.
 

[15.06.2012] | SURSA: Ce se întâmplă doctore?

Ați renunțat la fumat? Atunci aflați că riscul în privința cancerului pulmonar se egalizează cu cel al unui nefumător abia în 12 ani. Medicii vă oferă însă un motiv suficient să uitați de țigări. Riscul unui fumător de a suferi de cancer este de 40 de ori mai mare decât la o persoană care nu consumă tutun.
 

[09.08.2012] | SURSA: Ce se întâmplă doctore?

Atenție maximă la copiii aflați la vârsta când își pierd dinții de lapte. În somn sau într-un moment de neatenție pot fi aspirate pe căile aeriene. Consecințele înseamnă respirație dificilă, inflamație sau infecție.