Quick Access
Oferte speciale Oferte speciale
Regulamentul Oficial al Campaniei “In siguranta alaturi de familia ta de Paste”

Campania se desfasoara in cele 3centre medicale Medsana din mentionate in Anexa nr. 1 care este parte integranta la prezentul Regulament.

Obiectul Campaniei il reprezintaacordarea unui pret promotional pentruTest rapid SARS COV 2: 45 leifata de 95 lei pretul de lista Medsana.

Aceasta campanie promotionala nu se cumuleaza cu alte promotii existente in clinicile Medsana.

10% reducere pentru pensionari, persoane cu dizabilități, elevi și studenți

Reducerea se acordă elevilor, studenților, persoanelor cu dizabilități, pensionarilor și poate fi obținută de către persoanele fizice, care dețîn un act doveditor valabil pe anul în curs, care atestă încadrarea în una din categoriile vizate: elevi, studenți, persoane cu dizabilități sau pensionari.

Categoriile mai sus menționate beneficiază în oricare dintre Clinicile Medsana Medsana de:
• 10% reducere la gama de servicii medicale oferite în centrele Medsana
• 7% reducere la vaccinari și testări genetice

Medsana Fidelitate - 7% reducere

REGULAMENTUL OFICIAL

Art.1. Organizatorul si Regulamentul Oficial al Programului Programul „Medsana Fidelitate – 7% reducere” („Programul”) este organizat si desfasurat de catre Medsana Bucharest Medical Center S.R.L., cu sediul in Bucureşti, strada Dr. Nanu Muscel nr. 12, sector 5, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. de ordine J40/9685/1997, Cod Unic de Inregistrare: 10019809, avand cont bancar RO25BUCU013204812511RO01, deschis la Alpha Bank S.A. – Sucursala Unirii, numar de operator de baze de date cu caracter personal 8566/2008, reprezentata legal de catre Dl. Vasileios Chaniotis, in calitate de Director Executiv („Medsana”).