10% reducere pentru pensionari, persoane cu dizabilitati, elevi si studenti

Reducerea se acorda elevilor, studentilor, persoanelor cu dizabilitati, pensionarilor si poate fi obtinuta de catre persoanele fizice, care detin un act doveditor valabil pe anul in curs, care atesta incadrarea in una din categoriile vizate: elevi, studenti, persoane cu dizabilitati sau pensionari.

Categoriile mai sus mentionate beneficiaza in oricare dintre Clinicile Medsana Medsana de:

  • 10% reducere la gama de servicii medicale oferite in centrele Medsana
  • 7% reducere la vaccinari, testari genetice si York Test

Reducerea nu se aplica pentru administrare intralezionala medicamentoasa, York Test (mai multe testari simultane), test CINtec.

Beneficii:

La acest program poate participa orice persoana care nu detine un abonament individual sau la nivel de companie sau nu beneficiaza de alte planuri de reducere aplicabile in clinicile Medsana (reduceri fidelitate, parteneriate).
Prin intermediul planului de reducere elevi/ studenti/ persoane cu dizabilitati/ pensionari, beneficiati de o reducere de 10% la serviciile medicale disponibile in clinicile Medsana, 7% reducere pentru vaccinari, York Test si teste genetice. Nu se acorda reduceri pentru testul de intoleranta alimentara York Test (mai multe testari simultane), testul CINtec, consultatii si controale homeopatie si administrare intralezionala medicamentoasa; acest program de fidelitate va ofera posibilitatea accesului automat la promotii si programe ulterioare.

Reducerea nu se cumuleaza cu alte discounturi oferite de Centrul Medical Medsana si nu se aplica pachetelor de servicii medicale cu preturi preferentiale prestabilite.

Centrul Medical Medsana isi rezerva dreptul de a modifica lista serviciilor incluse in planul de reducere elevi/ studenti/ persoane cu dizabilitati/ pensionari fara anunt prealabil.