10% reducere pentru pensionari, persoane cu dizabilitati, elevi si studenti

Reducerea se acorda elevilor, studentilor, persoanelor cu dizabilitati, pensionarilor si poate fi obtinuta de catre persoanele fizice, care detin un act doveditor valabil pe anul in curs, care atesta incadrarea in una din categoriile vizate: elevi, studenti, persoane cu dizabilitati sau pensionari.

Categoriile mai sus mentionate beneficiaza in oricare dintre Clinicile Medsana Medsana de:

  • 10% reducere la gama de servicii medicale oferite in centrele Medsana
  • 7% reducere la vaccinari si testari genetice

Reducerea nu se aplica pentru administrare intralezionala medicamentoasa, York Test (mai multe testari simultane), test CINtec.

Beneficii:

La acest program poate participa orice persoana care nu detine un abonament individual sau la nivel de companie sau nu beneficiaza de alte planuri de reducere aplicabile in clinicile Medsana (reduceri fidelitate, parteneriate).
Prin intermediul planului de reducere elevi/ studenti/ persoane cu dizabilitati/ pensionari, beneficiati de o reducere de 10% la serviciile medicale disponibile in clinicile Medsana, 7% reducere pentru vaccinari si teste genetice. Nu se acorda reduceri pentru testul de intoleranta alimentara York Test (mai multe testari simultane), testul CINtec si administrare intralezionala medicamentoasa; acest program de fidelitate va ofera posibilitatea accesului automat la promotii si programe ulterioare.

Reducerea nu se cumuleaza cu alte discounturi oferite de Centrul Medical Medsana si nu se aplica pachetelor de servicii medicale cu preturi preferentiale prestabilite.

Centrul Medical Medsana isi rezerva dreptul de a modifica lista serviciilor incluse in planul de reducere elevi/ studenti/ persoane cu dizabilitati/ pensionari fara anunt prealabil.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.