Quick Access

Abonamente companii

Tipuri de abonamente

Planurile de sănătate elaborate de Centrul Medical Medsana sunt în deplină concordanță cu prevederile OMS (Organizația Mondială a Sănătății) și vă oferă acces rapid și eficient la toată gama de servicii medicale disponibile în sistem ambulator.

De-a lungul celor peste 25 de ani de activitate, ne-am concentrat pe calitatea actului medical și pe oferirea de abonamente medicale personalizate pentru clienții noștri, fie aceștia persoane fizice sau companii.

Mai jos găsiți o prezentare generală a tipurilor de abonamente medicale disponibile pentru companii. Pentru o oferta personalizată, vă rugăm să ne contactați la adresa office@medsana.ro.

În atenția persoanelor care beneficiază de un abonament la Medsana: fiecare companie cu care Medsana are încheiat un contract de prestări servicii are condiții speciale și particularități incluse în pachetul de servicii. Structura abonamentelor prezentate pe site este orientativă și nu reflectă întocmai serviciile incluse în pachetul de beneficii pentru compania ta. Pentru a afla detalii despre serviciile de care beneficiezi ca abonat Medsana sau de abonamentele medicale oferite de Medsana, te rugăm să ne scrii la adresa: abonat@medsana.ro

Costuri abonamente*:

Ergo = 6 EUR/ angajat/ lună
Vital = 16 EUR/ angajat/ lună
Prime = 21 EUR/ angajat/ lună
Optimum = 38 EUR/ angajat/ lună


*Preț indicativ, pentru companii cu peste 50 de angajați

tipuri de abonamente
SOLICITAȚI O OFERTĂ DE ABONAMENT PENTRU COMPANIA DUMNEAVOASTRĂ
Abonamente
Close

Planurile de sănătate oferite de Medsana reprezintă o soluție eficientă de combatere a absenteismului în cadrul companiei pe care o reprezentați. Aceasta constă în metode practice de conștientizare a riscurilor la care se expun angajații atunci când neglijează controlul medical periodic și starea generală de sănătate.

Ceea ce ne dorim este să facem cunoscut angajatorului că prevenirea sau reducerea șanselor îmbolnăvirii reprezintă reducerea absenteismului și costurilor implicate de recuperarea angajatului.

TIPURILE DE ABONAMENT PENTRU CARE OPTAȚI:

* Notă: toate abonamentele includ serviciul de medicina muncii

Câmpurile marcate cu * sunt obligatoriu de completat.