Quick Access

Informații pacienți Informații pacienți

Părerea dumneavoastră

Obiectivul nostru este să îmbunătățim constant serviciile pe care le oferim pacienților noștri iar părerea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. În acest sens va rugăm să ne trimiteți sugestiile dumneavoastră cu privire la serviciile oferite în centrele noastre completând chestionarul de mai jos.

Satisfacție generală
Cum apreciați ambientul clinicilor Medsana?
Cum apreciați timpul de așteptare în sala înainte de accesarea serviciului medical pentru care ați fost programat?
Cum apreciați raportul calitate - preț în ceea ce privește serviciile medicale oferite de Centrul Medical Medsana (consultații, analize și investigații de laborator)?
Ați recomandă Medsana unui cunoscut (prieten, rudă, coleg de serviciu)?
Intenționați să apelați și pe viitor la serviciile noastre?
Profesionalism personal medical și administrativ
Cum apreciați prestația medicilor Medsana?
Sunteți mulțumit(ă) de informațiile și detaliile primite de la personalul administrativ din sălile de așteptare și de la ghișeele clinicilor Medsana?
Sunteți mulțumit(ă) de felul în care personalul administrativ Medsana v-a comunicat aspectele privind recoltarea analizelor de laborator și comunicarea rezultatelor?
Vă rugăm să evaluați promptitudinea cu care se efectuează programările la medic.
Laborator analize
Cum apreciați calitatea serviciilor medicale de laborator?
Sunteți mulțumit(ă) de modul în care ați fost tratată de personalul mediu de la recoltare analize medicale și ginecologie?

Vă rugăm să ne dați câteva sugestii pentru îmbunățirea serviciilor medicale paraclinice oferite de Centrul Medical Medsana

Date de contact*
(*) Nu este obligatorie completarea Datelor de contact. În cazul în care optați pentru completarea, total sau parțial, a Datelor de contact, este necesar acordul dumneavoastră pentru prelucrarea respectivelor date în scopul îmbunătățirii calității serviciilor.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatoriu de completat.