Quick Access
Responsabilitate socială

Strategia Centrului Medical Medsana în ceea ce privește responsabilitatea socială se bazează pe un set de principii și standarde bine definite, incluzând responsabilitățile noastre față de partenerii noștri - angajați, clienți, comunitate, furnizori și nu în ultimul rând impactul asupra mediului înconjurător.

Dați o mână de ajutor!

Din respect pentru viață și din dragoste pentru copii, Centrul Medical Medsana a inițiat în anul 1998 colaborarea cu Fundația Sfânta Macrina. Am fost întotdeauna aproape de copii, oferindu-le sprijin material și spiritual. Veghem continuu asupra stării lor de sănătate, oferindu-le gratuit servicii medicale la cele mai ridicate standarde.

Bucuria unui Crăciun fericit!

Există și povești triste cu final fericit!

În perioada 19 - 24 decembrie 2011, 2% din încasările Clinicilor Medsana au fost donate Centrului Sfânta Macrina.

Întinde o mâna de ajutor, Donează sânge!

Sâmbătă, 22 octombrie 2011, Centrul Medical Medsana împreună cu Asociația BGS pentru Situații de Dezastre și Calamități a organizat a două ediție a Campaniei Naționale de Donare de Sânge,” Întinde o mâna de ajutor”.

Prevenția cancerului de col uterin

Centrul Medical Medsana susține cea de-a 6-a ediție a campaniei de educare despre cancerul de col uterin a Asociației Studenților din Facultatea de Limbi Străine (ASLS România).

Parteneriat cu Asociația Williams Syndrome România

Asociația Williams Syndrome România este înființată de părinți și se dorește a fi un sprijin pentru părinți și copiii lor cu Sindrom Williams.

Parteneriat cu Organizația Salvați Copiii România

Parteneriat cu Organizația Salvați Copiii România - Medsana susțînător al Festivalului Brazilor de Crăciun, ediția 2010 - Centrul Medical Medsana s-a alăturat organizației Salvați Copiii in demersul de strângere de fonduri pentru facilitarea accesului la educație și prevenirea abandonului școlar al copiilor din familii defavorizate.

Campanie de educare și prevenție Cancer de col uterin

Centrul Medical Medsana este recunoscut pentru implicarea să în campanii de educare și prevenție.

Programul anual Job Shadow Day

Programul anual Job Shadow Day derulat în parteneriat cu Junior Achievement România este unul de referință pentru domeniul educației pentru tineri întrucât participarea activă într-o firma le definește profilul unui manager de departament și îi orientează în alegerea viitoarei meserii.

Proiectul Fundația Sfânta Macrina

Din respect pentru viață și din dragoste pentru copii, Medsana Medical Center a inițiat în 1998 proiectul Fundația Sfânta Macrina.

Implicarea în proiecte ale Agenției Natioale Antidrog

Înțelegând situația în care se află oamenii dependenți de tutun și de droguri din România, Medsana s-a implicat în 2004 și 2005 în proiecte ale Agenției Naționale Antidrog, care vizează oferirea sprijinului specializat în vederea renunțării la aceste vicii și informare cu privire la riscurile la care se supun dependenții de aceste substanțe deosebit de nocive pentru sănătatea lor fizică și psihică.

Proiecte în cadrul Ligii Studenților în Medicină

În 2002, Medsana a sprijinit inițiativa Ligii Studenților în Medicină și SOMS (Scientific Organisation of Medical Students) privind cunoașterea și recunoașterea studenților tineri cu rezultate bune în cercetare și înlesnirea legăturii între tinerii medici români și străini, care se ocupă de domeniul cercetării medicale.

Participare la congrese și evenimente

Încă de la înființare, Medsana a înțeles nevoia medicilor de a se specializa și de a fi permanent la curent cu noile tehnologii, proceduri și tratamente. De aceea participa anual că sponsor pentru numeroase congrese și evenimente științifice.