Doamna psiholog Cristina Ion - Radulescu efectueaza sedinte de psihoterapie prin hipnoza - hipnoterapie

Stimati pacienti,


Ne face placere sa va anuntam ca in clincile Medsana din Bucuresti doamna psiholog Cristina Ion - Radulescu efectueaza sedinte de psihoterapie prin hipnoza - hipnoterapie.

Hipnoterapia presupune utilizarea hipnozei in cadrul unui tratament/demers psihologic sau medical ce tinteste ameliorarea suferintei psihologice sau/si fizice, respectiv imbunatatirea starii de sanatate si a calitatii vietii .

Cel mai adesea hipnoterapia este utilizata pentru tratamentul afectiunilor de tipul:

 • fobii
 • atacuri de panica
 • obsesii
 • tulburari de anxietate
 • insomnie
 • tulburari de atentie si memorie
 • eliminarea stresului
 • managementul relatiilor sociale
 • dezvoltarea unei gandiri pozitive
 • tratamentul afectiunilor aparatului cardiovascular, respirator (astm) si endocrin (disfunctii sexuale si afectiuni ginecologice)
 • tratamentul afectiunilor dermatologice (alergii, prurit, eczeme, psoriazis)
 • recuperare motorie
 • adictii: de alcool, tutun, substante (medicamente, droguri, dulciuri), jocuri de noroc, dependenta de anumite persoane
 • tulburari de comportament alimentar: obezitate, anorexie, bulimie


Hipnoza are aplicatii si in afara sferei clinicii, in domeniile care necesita optimizarea performantelor umane: obtinerea unui echilibru emotional superior, sporirea capacitatii de concentrare, autoreglarea comportamentului, pregatirea sportivilor si a cosmonautilor.
Totodata hipnoza si autohipnoza reprezinta o modalitate eficienta de a scapa de tracul sau emotiile excesive asociate cu reprezentatiile in fata publicului si examenele din educatie.

Pentru programari si informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 021-9607/021-4087800 sau sa ne scrieti la adresa de e-mail programari@medsana.ro.

DORESC O PROGRAMARE
Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare. CITESTE Termeni & Conditii.
Sunt de acord cu informatiile prezentate in nota de informare legata de protectia datelor cu caracter personal prezentata la Sectiunea GDPR
Sunt de acord cu folosirea e-mailul pentru informari periodice, marketing, publicitate. Informatiile furnizate nu vor fi transferate catre alte entitati..
DORESC O PROGRAMARE
Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.