Dr. Mirela Oancea se alatura echipei medicale din clinicile Medsana

Ne face placere sa va informam ca, incepand din luna februarie 2017, doamna doctor Mirela Oancea, medic specialist radiologie – imagistica medicala, se alatura echipei medicale din clinicile Medsana.

Doamna doctor Oancea a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, urmand apoi stagii de pregatire de specialitate in tara si in strainatate. Detine atestate de studii complementare in senologie imagistica, tomografie computerizata, rezonanta magnetica nucleara.

Este membru al Societatii Romane de Ultrasonografie in Medicina si Biologie si al Societatii de Radiologie si Imagistica din Romania avand numeroase participari la sedinte/ simpozioane/ conferinte lunare ale SRUMB – filiala Muntenia si la congrese si manifestari stiintifice in domenul ecografiei si radiologiei si imagisticii medicale atat in tara cat si in strainatate.

Doamna doctor Oancea efectueaza in clinica Medsana Cotroceni radiografii si ecografii (abdominala, pelvina, transvaginala, sarcina, parti moi, musculoscheletara, articulatii, tiroida, san, pediatrica) dupa urmatorul program:

  • Marti: 16.00 – 19.00
  • Miercuri: 16.00 – 19.00

Pentru programari si informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati: 021-9607/021-4087800 sau programari@medsana.ro.

 

DORESC O PROGRAMARE
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale mai sus solicitate, cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal. CITESTE Termeni & Conditii
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Medsana.
DORESC O PROGRAMARE
Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.