Multi dintre noi inca se tem ca vaccinarea poate declansa gripa. Este vreun risc?

De care ai nevoie?

Nu doar pentru copii e important sa fie la zi cu programul de imunizare. Unele vaccinuri te feresc de boli daca le faci la varsta adulta!

Vaccinul antigripal este gratuit pentru anumite categorii de bolnavi, dar nici la pret intreg nu consta mai mult de 40 de lei. Se face anual.

Daca pentru cei mici vaccinarea este vitala in primele luni de viata si nu te abati de la schema obligatorie sub nici un chip, cand vine vorba de tine sau de ceilalti adulti din familie, lucrurile sunt mai lejere si... facultativ. Sigur iti amintesti si nu cu placere, emotiile din vremea scolii cand ai fi dat orice sa te poti strecura din clasa printre colegii tai cata vreme iti asteptai randul la vaccin! Unde mai pui ca acum, la maturitate, ai scoate bani din buzunar ca sa te intepi, ce-i drept, cu folos?! Chiar daca este neplacut si costisitor, nu spune nu, ci intreaba medicul despre vaccinurile care-ti pot fi utile, ferindu-te de o multime de boli!

Vaccinul antigripal
Pana la sfarsitul lui decembrie poti face acest vaccin, dar grabeste-te daca vrei sa ai parte de protectia lui cat mai multe luni de iarna! Nu de alta, dar gripele deja incep sa-si faca de cap.

DORESC O PROGRAMARE
CAPTCHA Image
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Medsana