O noua specialitate medicala in clinicile Medsana - Psihiatrie pediatrica

Ne face placere sa va informam ca, incepand din luna februarie 2016, doamna doctor Elena Branaru, medic primar neuropsihiatru, doctor in stiinte medicale, se alatura echipei Medsana si acorda consultatii de specialitate, psihiatrie pediatrica.

Doamna doctor Branaru a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti si are o vasta experienta profesionala in domeniul patologiei psihiatrice la copii. De peste 20 ani isi desfasoara activitatea la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Prof. Dr. Alexandru Obregia" din Bucuresti, fiind coordonator al Centrului de prevenire a tentativelor de suicid la copil si adolescent, ocupandu-se de asemenea si de protectia si promovarea drepturilor copilului in cadrul unor institutii specializate - Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului, Secretariatul de Stat pentru Culte, Secretariatul General al Guvernului - Departamentul pentru Protectia Copilului.

De-a lungul carierei profesionale, doamna doctor a urmat cursuri de perfectionare in Belgia, Olanda, Franta, a participat la programe de formare organizate de Banca Mondiala si a absolvit Programul DFID (Departamentul pentru Dezvoltare Internationala) de formare cu privire la managementul performantei.

Doamna doctor Branaru ofera consultatii de psihiatrie pediatrica in fiecare zi de vineri in clinica Medsana Primaverii in intervalul orar 16.00 - 20.00.

Pentru programari la consultatii de specialitate si informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati: 021-9607/021-4087800 sau programari@medsana.ro.

DORESC O PROGRAMARE
CAPTCHA Image
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Medsana