Servicii medicale in rate cu dobanda zero la Centrul Medical Medsana

Este bine-cunoscut faptul ca vizitele regulate la medic si efectuarea unor teste de screening anuale pentru diagnosticarea diverselor tipuri de afectiuni reprezinta o componenta esentiala in mentinerea starii de sanatate a fiecaruia dintre noi. De aceea, orice motivatie care poate determina amanarea verificarii generale a starii de sanatate nu este destul de importanta daca ne gandim la efectele pe termen lung.

Pentru ca ne dorim sa facilitam accesul pacientilor in clinicile Medsana, am extins lista de parteneri comerciali oferind astfel posibilitatea de a achita in rate cu dobanda zero serviciile medicale efectuate.

DORESC O PROGRAMARE
Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare. CITESTE Termeni & Conditii.
Sunt de acord cu informatiile prezentate in nota de informare legata de protectia datelor cu caracter personal prezentata la Sectiunea GDPR
Sunt de acord cu folosirea e-mailul pentru informari periodice, marketing, publicitate. Informatiile furnizate nu vor fi transferate catre alte entitati..
DORESC O PROGRAMARE

Prin parteneriatul incheiat cu Garanti Bank, pacientii Medsana pot achita contravaloarea serviciilor medicale cu BONUS CARD in maxim 12 rate fara dobanda, castigand astfel si un bonus de 2% din valoarea tranzatiilor efectuate la POS-urile Medsana. Mai multe detalii despre Bonus Card puteti afla vizitand www.bonuscard.ro

Toti posesorii de carduri de credit emise de Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit RON, Alpha MasterCard Credit RON, AlphaCard Visa Gold RON) pot efectua plata in rate cu dobanda zero pentru oricare din serviciile Medsana. La orice tranzactie cu cardul de credit Alpha Bank, pacientul poate alege numarul de rate in care doreste sa achite serviciile medicale efectuate, numarul maxim de rate fara dobanda fiind 12.

 

 

Pentru programari si informatii suplimentare ne puteti contacta la programari@medsana.ro sau 021/9607.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.