Sofrologie si Psihoterapie - noi servicii disponibile in clinicile Medsana

Ne face placere sa va anuntam ca recent am inceput colaborarea cu D-na Lorena Luchian, psiholog si sofrolog cu experienta de lucru la nivel international. Astfel pacientii Medsana au acces in clinicile noastre din Bucuresti la sedinte de sofrologie, un serviciu unic pe piata medicala privata.

Despre sofrologie
Sofrologia este stiinta care se ocupa cu studiul constiintei umane si se bazeaza pe o serie de exercitii de relaxare dinamica punand accent pe perceptia corporala si relatia corp-minte-spirit. Practicand aceasta metoda perceptia de sine a persoanelor practiante creste, devenind mai constiente de propriul corp, emotii, sentimente, ganduri si valori. Ceea ce se afla stocat in inconstient patrunde in campul constientei intr-o forma pura si clara iar asta ne ajuta sa ne cunoastem mai bine, sa ne imbunatatim calitatea vietii si sa redobandim serenitate.

Arii de aplicare:

  • Disconfort mental - pentru cei care sufera de anxietate, stres, irascibilitate, suprasolicitare, insomnie, tulburari psihosomatice, probleme in comportamentul alimentar, schimbari fizice care afecteaza starea mentala.
  • Probleme fizice – pentru persoanele aflate in recuperare fizica, readuce in stare activa unele functii alterate in urma unor procese patologice, de exemplu se combina tratamentul ortopedic cu metoda sofrologica.
DORESC O PROGRAMARE
CAPTCHA Image
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Medsana