Sofrologie si Psihoterapie - noi servicii disponibile in clinicile Medsana

Ne face placere sa va anuntam ca recent am inceput colaborarea cu D-na Lorena Luchian, psiholog si sofrolog cu experienta de lucru la nivel international. Astfel pacientii Medsana au acces in clinicile noastre din Bucuresti la sedinte de sofrologie, un serviciu unic pe piata medicala privata.

Despre sofrologie
Sofrologia este stiinta care se ocupa cu studiul constiintei umane si se bazeaza pe o serie de exercitii de relaxare dinamica punand accent pe perceptia corporala si relatia corp-minte-spirit. Practicand aceasta metoda perceptia de sine a persoanelor practiante creste, devenind mai constiente de propriul corp, emotii, sentimente, ganduri si valori. Ceea ce se afla stocat in inconstient patrunde in campul constientei intr-o forma pura si clara iar asta ne ajuta sa ne cunoastem mai bine, sa ne imbunatatim calitatea vietii si sa redobandim serenitate.

Arii de aplicare:

  • Disconfort mental - pentru cei care sufera de anxietate, stres, irascibilitate, suprasolicitare, insomnie, tulburari psihosomatice, probleme in comportamentul alimentar, schimbari fizice care afecteaza starea mentala.
  • Probleme fizice – pentru persoanele aflate in recuperare fizica, readuce in stare activa unele functii alterate in urma unor procese patologice, de exemplu se combina tratamentul ortopedic cu metoda sofrologica.
DORESC O PROGRAMARE
Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare. CITESTE Termeni & Conditii.
Sunt de acord cu informatiile prezentate in nota de informare legata de protectia datelor cu caracter personal prezentata la Sectiunea GDPR
Sunt de acord cu folosirea e-mailul pentru informari periodice, marketing, publicitate. Informatiile furnizate nu vor fi transferate catre alte entitati..
DORESC O PROGRAMARE
  • Dificultati existentiale – circumstante speciale ale vietii care necesita suport sofrologic in depasirea unor momente ca : managementul schimbarii si tranzitiei (familiale, profesionale, interpersonale) prepararea pentru examene, doliu, oboseala cronica.

„Cred ca sofrologia este o tehnica extrem de utila pe care oamenii ar putea sa o foloseasca atat pentru dezvoltare personala cat si ca metoda de relaxare. Pe mine m-a ajutat sa devin mult mai echilibrata din punct de vedere emotional si sa fiu mult mai constienta de mine insami si de lumea din jurul meu.


Am observat atat in cabinet cat si in cadrul sesiunilor sofrologice (unde sunt mai multe persoane) faptul ca atunci cand invatam sa fim prezenti pentru celalalt cu respect, pretuire si suport, procesele subtile care au loc in cadrul aliantei sofronice sunt puternice, transformatoare si benefice.
Acelasi lucru se intampla cu relatiile pe care le avem in viata cotidiana fie ca este vorba de familie, iubit/a, colegi, amici, de aceea va invit sa aveti curiozitatea de a experimenta aceasta metoda de autoexplorare prin care veti deveni mai calmi, relaxati si mai binedispusi.” Lorena Luchian, psiholog si sofrolog, www.sofrologie.ro


Pentru ce e utila sofrologia?

• relaxare
• imbunatatirea memoriei
• sanatate emotionala/controlarea emotiilor
• atingerea unei stari de calm si luciditate
• refacerea echilibrului interior si increderea in propriile forte
• imbunatatirea relatiilor cu noi insine si cu ceilalti
• perceptia corporala si ameliorarea sanatatii fizice
• prenatal, pregatirea pentru nastere si postnatal
• cresterea performantelor sportivilor
• pregatirea pentru situatii stresante
• scoli si universitati
• imbunatatirea puterii de concentrare si a capacitatii creatoare
• companii/eliminarea stresului si dezvoltarea atitudinilor pozitive
• somn odihnitor

In clincile Medsana din Bucuresti D-na Lorena Luchian desfasoara sedinte individuale de sofrologie si psihoterapie. Pentru programari si informatii suplimentare, va rugam sa apelati numerele de telefon 021-9607/021-4087800 sau sa ne scrieti la adresa de e-mail programari@medsana.ro.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.